Ostalo

Isplivala glamurozna fotka Ive Majoli i njenog bivšeg supruga slikana nekoliko mjeseci prije svadbenog...

Par je na jednom od elitnih zagrebačkih evenata plijenio pažnju zaljubljenim pogledima i osmjesima jer nisu ni slutili što im se spremalo samo pola godine kasnije.

Tabloid.hr
14.03.2021 19:30

2006. godina naspram 2021. čini se kao davna prošlost u kojoj su tekli med i mlijeko.

Mnogi sada bivši parovi bili su sretni i nasmijani, a blaćenje po društvenim mrežama nije postojalo.

Jedan od tih tada sretnih parova su tenisačica Iva Majoli i njen bivši suprug Stipe Marić . Par je na jednom od elitnih zagrebačkih evenata plijenio pažnju zaljubljenim pogledima i osmjesima jer nisu ni slutili što im se spremalo samo pola godine kasnije.

Iva Majoli i Stipe Marić

(FOTO:Davor Puklavec/PIXSELL)

Podsjetimo, Majoli i Marić vjenčali su se u rujnu 2006. godine, a njihova je svadba bila pravi spektakl od 250 tisuća eura.

Marić je na vjenčanje spiskao cijelu svoju životnu ušteđevinu jer mu je Majoli obećala nadomjestiti sve kada joj sjednu novci iz američkog fonda u kojem je navodno imala milijun i pol dolara te od vjenčanih darova, pisao je tada Jutarnji list .

Novaca nije bilo nigdje na vidiku, a neplaćeni organizatori vjenčanja 'provukli' su ovaj bivši par kroz medije pa su se tako samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja našli u središtu skandala.

Njihova je ljubavna priča završila šest godina kasnije i to na vrlo ružan način. Jedno drugog su javno blatili, prijavljivali policiji i prozivali za nasilje, a Majoli je navodno i serijski varala Marića.

Njihovi, odnosno njeni novčani problemi provlačili su se kroz čitav njihov brak, a ona je u jednom trenutku živjela od džeparca koji joj je davao otac jer su joj svi računi bili blokirani zbog silnih ovrha i dugova.

Jedino dobro što je proizašlo iz njihovog braka je zajednička kći Mia koja je prije nekoliko mjeseci napunila 14 godina i pretvorila se u pravu ljepoticu.