Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NA PUTU PREMA DOLJE

Isplivala glamurozna fotka Ive Majoli i njenog bivšeg supruga slikana nekoliko mjeseci prije svadbenog skandala

Par je na jednom od elitnih zagrebačkih evenata plijenio pažnju zaljubljenim pogledima i osmjesima jer nisu ni slutili što im se spremalo samo pola godine kasnije.

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Tabloid.hr/ 14.3.2021. u 19:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

2006. godina naspram 2021. čini se kao davna prošlost u kojoj su tekli med i mlijeko. 

Mnogi sada bivši parovi bili su sretni i nasmijani, a blaćenje po društvenim mrežama nije postojalo.

Jedan od tih tada sretnih parova su tenisačica Iva Majoli i njen bivši suprug Stipe Marić. Par je na jednom od elitnih zagrebačkih evenata plijenio pažnju zaljubljenim pogledima i osmjesima jer nisu ni slutili što im se spremalo samo pola godine kasnije.

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Image
Davor Puklavec/PIXSELL

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Podsjetimo, Majoli i Marić vjenčali su se u rujnu 2006. godine, a njihova je svadba bila pravi spektakl od 250 tisuća eura.

Marić je na vjenčanje spiskao cijelu svoju životnu ušteđevinu jer mu je Majoli obećala nadomjestiti sve kada joj sjednu novci iz američkog fonda u kojem je navodno imala milijun i pol dolara te od vjenčanih darova, pisao je tada Jutarnji list.

Upravo se čita

Image
INTERVJU ZA RTL.HR

Hana Sokač iz 'Života na vagi' o nevjerojatnoj transformaciji: 'Promijenila sam baš sve, kroz tijelo gradim zdravlje'

Novaca nije bilo nigdje na vidiku, a neplaćeni organizatori vjenčanja 'provukli' su ovaj bivši par kroz medije pa su se tako samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja našli u središtu skandala.

Njihova je ljubavna priča završila šest godina kasnije i to na vrlo ružan način. Jedno drugog su javno blatili, prijavljivali policiji i prozivali za nasilje, a Majoli je navodno i serijski varala Marića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Njihovi, odnosno njeni novčani problemi provlačili su se kroz čitav njihov brak, a ona je u jednom trenutku živjela od džeparca koji joj je davao otac jer su joj svi računi bili blokirani zbog silnih ovrha i dugova.

Jedino dobro što je proizašlo iz njihovog braka je zajednička kći Mia koja je prije nekoliko mjeseci napunila 14 godina i pretvorila se u pravu ljepoticu.

>>Izrasla u pravu ljepoticu: Kći Ive Majoli napunila 14 godina, mama joj priredila tulum u Halloween duhu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
To je bio show

Kad je Nikolina Pišek 2010. izašla na pistu u donjem rublju, zasjenila je sve manekenke, a u to vrijeme je ljubila ronioca koji ju je ostavio 'jer ju je previše volio'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba