Play ponuda
Play ponuda
imali podršku studenata

Ljubav ovog domaćeg para bila je 'zabranjena': On je bio njezin profesor, a na kraju je ona kleknula

Sandra Bagarić i Darko Domitrović imaju jednu od najljepših i najdugovječnijih ljubavnih priča na domaćem zvjezdanom nebu.

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Tabloid.hr/ 14.3.2021. u 16:00
Play ponuda

I dok statistički svaki treći brak u Hrvatskoj završava razvodom - neki parovi dokazuju da postoje iznimke! 

Jedna od njih je ljubav studentice i profesora, operne pjevačice Sandre Bagarić i pijanista Darka Domitrovića koji su nedavno ekskluzivno za kamere RTL Exkluziva prvi put progovorili o svojoj "zabranjenoj" ljubavi.

"Ja to računam od onog trenutka kad smo se ugledali, kad smo prohodali, a to je bilo 92. godina, u sobi broj 13 na Muzičkoj akademiji gdje smo i sada. Ja sam znala da je to to, ja sam njega ugledala i rekla ovom čovjeku ću roditi djecu. Moj otac je meni rekao kad smo mi došli iz Sarajeva, nemoj molim te kaže kući da mi dovedeš baletana ili muzičara, hahaha, i ja kažem ćaća, evo ga, nije baletan, pijanista je", kroz smijeh je otkrila 46-godišnja Sandra koja se za Darka udala davne 1997. godine.

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Image
Davor Puklavec/PIXSELL

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Iako su dvije godine skrivali vezu, podršku su im davali ostali studenti kojima je Darko predavao. A da Sandra i Darko imaju posebnu ljubavnu priču - dokazuje i činjenica što je upravo ona njega zaprosila nakon 5 i pol godina veze na Pagu.

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Image
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

(FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

"Ja sam jedna poetična i romantična duša i ja sam shvatila da on nikad neće napraviti ono što ja želim i nikad neće izgovoriti na takav način, napravila sam sebi predstavu", otkrila je Sandra Exkluzivu, kao i to da im brak nije uvijek bio med i mlijeko. Ipak, sve su probleme nadišli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Slavko Midzor/PIXSELL

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

"Lijepo se okrenuti iza sebe i vidjeti da imaš neku povijest! Ali izazova ima apsolutno svuda, pa mi smo se jedno par puta htjeli razvest. Ali smo se onda još slađe pomirili i sve to zaboravili, pa zato svađe služe", objasnila je operna pjevačica koja je ljubavi svog života rodila i dvoje djece, sinove Lovru i Marka.

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Image
Davor Puklavec/PIXSELL

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Par veže i ljubav prema glazbi, a mi smo pronašli fotografiju iz davne 2006. godine te moramo priznati kako Sandra i Darko danas izgledaju samo još zaljubljenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bivša Miss Hrvatske

Bila je upletena u jedan od najvećih domaćih skandala, tražila razvod zbog navodne prevare, a danas kraj sebe ima muškarca zbog kojeg su joj se odsjekle noge kad ju je prvi put zagrlio

Play ponuda

Više s weba