Ostalo

Ljubavna priča Nikoline Ristović i Kristijana Curavića: 'Ostavio sam je jer sam je previše volio, bila je...

Bili su zajedno prije više od 10 godina, a mnogi su mislili da nikada neće prekinuti

Tabloid.hr
2020-04-09 19:00

A sada ćemo se vratiti mnoogo godina unatrag kada je tada najpoznatiji ronilac u Hrvatskoj, Kristijan Curavić , bio u vezi s voditeljicom Nikolinom Ristović ex Pišek . Njih su dvoje zajedno izgledali savršeno, njihova ljubav bajkovito, no bajka je imala i svoj kraj, ovaj put ne onaj sretan.

Nikolina i Kike
Nikolina i Kike FOTO: Petar Glebov - PIXSELL

(FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

Naime, upoznali su se 2007. i to u Rogoznici gdje je slavni ronilac imao svoj ronilački centar. Ona je odlučila kod njega uzeti tečaj ronjenja, a tada se rodila ljubav . Iako su na početku opovrgavali šuškanja o vezi tvrdeći da su samo prijatelji, nije im dugo pošlo za rukom.

Bili su zajedno tri i pol godine , a svi su bili šokirani kada je vijest o prekidu procurila u javnost. Izgledalo je kao da kraj nikada neće doći, a mnogi su čuli i svadbena zvona. Pričalo se i o razlozima prekida pa je tako prvi bio onaj da ju je Kike ostavio zbog go-go plesačice Žane Štrbac koju je upoznao "Farmi".

Nikolina i Kike
Nikolina i Kike FOTO: Nel Pavletić - PIXSELL

(FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL)

No, prije dvije godine je Curavić ispričao malo drugačiju priču o svim nedaćama koje su ga tada zadesile pa onda i o samom prekidu s Pišek. Naime, sve je krenulo s projektom odlaska na Antarktiku gdje se trebao dogoditi projekt "Zaron na Južnom polu". Od engleskog je veleposlanika dobio ideju da se obrati Fondu za zaštitu okoliša i proširi akciju čišćenja Jadrana od smeća te mu je tadašnji čelnik fonda Vinko Mladineo javio da mu je odobren godišnji budžet od 1,6 milijuna kuna. Curavić je kupio brodove, ronilačku opremu, dizao kredite, no, sve je propalo.

Nikolina i Kike
Nikolina i Kike FOTO: Filip Brala - Pixsell

(FOTO: Filip Brala/PIXSELL)

"I sada mi je muka kad se toga sjetim.U mom automobilu sjedi Nikolina, moja tadašnja cura koju vodim na gažu u Beograd, mislim da je tada vodila 'Operaciju trijumf'.Bio sam na semaforu i zvoni telefon, točno tri dana prije potpisivanja ugovora. Javljam se, kada ono s druge strane Vinko Mladineo i kaže mi: 'Slušaj, dogodio se rebalans proračuna, otpao je onaj tvoj projekt .' Mrak na oči! Kako, šta..., pa uzeo sam opremu, zaposlio ljude, kupio brodove, stavio hipoteku na kuću... Vinko ponavlja: 'Nema za tebe novaca.' I onda mi se samo roje misli, netko ukrade stotine milijuna i slobodan je, a ja sam htio tu siću i učiniti nešto dobro, to sve dokumentirati, i ne daju mi. O živote'', kazao je Kristijan tada za Slobodnu Dalmaciju .

Nikolina i Kike
Nikolina i Kike FOTO: Boris Scitar - Pixsell

(FOTO: Boris Scitar/PIXSELL)

''Sve se srušilo. Nisam se mogao vratiti u prošlost i otkazati kredit, nisam mogao skinuti hipoteku s kuće, nisam mogao prodati brodove za cijenu po kojoj sam ih kupio... I onda je došla prva rata kredita, pa druga, a ja nisam imao od čega vraćati. Eto, to je bila moja propast s kojom su se neki naslađivali, kao da su jedva čekali da propadnem'', rekao je.

Nikolina i Kike
Nikolina i Kike FOTO: Marko Lukunic - PIXSELL

(FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Tada mu je Nikolina govorila da ode u Norvešku raditi kao ronilac, no on se svejedno nadao da će njegovi projekti zaživjeti.''Nikolina je jedna od najlojalnijih osoba koje sam upoznao. Ne čujemo se više, ali pamtim je samo po dobru. Ona mi je rekla:'Molim te, idi u Norvešku, počeo si loše utjecati na mene i moje dijete zbog te svoje upornosti i guranja projekta koji u Hrvatskoj očito ne žele'.

Nikolina i Kike
Nikolina i Kike FOTO: Davor Puklavec - PIXSELL

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Shvatio sam da govori istinu i da i nju povlačim u ponor . Bila je uvijek uz mene, ali baš zbog toga morao sam je napustiti i dati joj šansu da živi. Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam volio, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše volio, mogu reći da je ona bila ona prava. Mediji je krivo predstavljaju, ona je jako inteligentna, dobra i lojalna. Ali, nažalost, vrijeme je bilo krivo i razišli smo se'', ispričao je Curavić.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.