Play ponuda
Play ponuda
teen zvijezda

Mi nismo zaboravili oči boje kestena, no ona je zaboravila estradu: Gdje je danas i što radi Ivana Brkić?

Njezine se pjesme slušaju i dan danas, no ona već godinama živi život izvan medija

Image
Foto: YouTube/Screenshot
Tabloid.hr/ 2.7.2020. u 16:40
Play ponuda

"Zaboravi, ne traži, oči boje kestena!". Ako ovaj stih nikada niste otpjevali, onda ne znate jednu od najzlatnijih pjesama hrvatskog trasha 00.-ih.

Izvela ju je pjevačica Ivana Brkić koja je nosila titulu prave teen zvijezde. Glazbenu je karijeru započela još s 13 godina kada je izbacila prvi singl za pjesmu "Svaki pogled tvoj".  No, nisu glazbeni afiniteti došli niotkuda.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Goran Stanzl/PIXSELL

(FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) 

Ivanina se mama Dragica bavila glazbom osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća te je u Zagrebu i njegovoj okolici pjevala narodnu glazbu. 

No, Ivana je krenula u drugom smjeru te je zaplivala pop vodama. Upravo su joj te vode omogućile da do svoje šesnaeste godine postane prava zvijezda. U jesen 2000. je objavila svoj prvi album "Prste k sebi" i tada skrenula na sebe nevjerojatnu pozornost. 

Ipak, najveće je hitove zaredala od 2002. do 2005., a slušalo ih se na svakom radiju, televiziji i u svakom klubu. "SMS", "Samo šuti", "Nije me sram", "Previše od mene tražiš", "Oči boje kestena", "Kora pod nogama" i "Nježno, nježnije" samo su neki od njih, a slušaju se i dan danas. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL
Image
Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL

(FOTO: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL)

Ali nakon što je 2005. objavila posljednji album, nestala je s hrvatske glazbene scene. Mnogi su se godinama pitali što se s njom dogodilo, gdje se trenutno nalazi, što radi, a ona je 2006. za Gloriju otkrila da se sa scene povukla zbog posvećenosti vjeri i Jehovinim svjedocima

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Goran Stanzl/PIXSELL

(FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) 

Trenutno živi u Ljubljani sa suprugom Emirom Mesićem, a više informacija se o njoj nigdje ne može pronaći. U potpunosti se odmaknula od života u medijima, a čak su nepoznate i njezine društvene mreže. Neko je vrijeme postojao profil na Facebook koji je bio zajednički njezinom suprugu i njoj, no od 2015. nisu na njemu ništa objavili. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Image
Foto: Facebook
Image
Facebook

(FOTO: Facebook) 

"Ne bih više htjela biti popularna, to se promijenilo u meni. Zapjevala bih možda u nekom manjem prostoru poput restorana, gdje je pjevač sporedan. Da ga se čuje, ali ne vidi", rekla je 2012. u jednom intervjuu. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
To je bio show

Kad je Nikolina Pišek 2010. izašla na pistu u donjem rublju, zasjenila je sve manekenke, a u to vrijeme je ljubila ronioca koji ju je ostavio 'jer ju je previše volio'

Play ponuda

Više s weba