Ostalo

Najšokantniji bivši par Hrvatske: Luka Rajić ljubio je 24 godine mlađu pjevačicu Tinu Vukov, a gdje je...

Talentirana i samozatajna riječka pjevačica Tina Vukov danas ima 31 godinu, ne pojavljuje se u javnosti te nije previše aktivna na društvenim mrežama, pa ne čudi da svaka njezina objava na njima izazove pozornost domaćih medija.

Tabloid.hr
18.11.2020 13:00

Pratite li domaću scenu, onda znate tko je Tina Vukov .

Talentirana i samozatajna riječka pjevačica danas ima 31 godinu, ne pojavljuje se u javnosti te nije previše aktivna na društvenim mrežama, pa ne čudi da svaka njezina objava na njima izazove pozornost domaćih medija.

Tako se Tina posljednjih dana prisjetila jednog snimanja, ali i djetinjstva kada još nije znala da će postati poznata. Na njoj pozira sa svojim školskim kolegama u petom razredu.

Tina je pjevušila od malih nogu te naučila svirati klavir, a ljubav prema glazbi otkrio je njezin tata koji ju je upisao u glazbenu školu. Svoju prvu pjesmu i spot snimila je sa svega 12 godina, a dvije godine kasnije već je imala potpisan prvi diskografski ugovor s Croatia Recordsom.

Luka Rajić

(FOTO: Nikola Cutuk/PIXSELL)

Najavila je kako radi na novim pjesmama koje će konceptualno biti drugačije od onoga što je do sada radila, no Tina već dugi niz godina nije glazbeno aktivna kao nekada.

Također, neko se vrijeme pisalo o njezinoj vezi s tajkunom Lukom Rajićem koja je šokirala domaću javnost.

Naime, svi su se pitali što je spojilo pjevačicu i 24 godine starijeg poduzetnika koji iz propalog braka s Bornom Kotromanić ima trojicu sinova. Par nije dugo potrajao, a Tina je upravo pred kamerama RTL-a prvi put progovorila o Luki u svibnju 2015. godine, dva mjeseca nakon što je njezina slika osvanula na naslovnici Storyja najavljujući novu šokantnu vezu na našoj društvenoj sceni.

Tina Vukov

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

"Mislim da će uvijek biti takvih stvari i pozitivnih i negativnih. Hvala Bogu već sam navikla na razne negativne komentare tako da ovo je neka nova situacija i prilično čudno i bizarno, ali dobro", rekla je tada.

Budući da ljubav s Lukom Rajićem nije opovrgnula, čini se da par ipak održava romantičnu vezu. "Ajmo ne o tome više", dodala je Tina.

Ipak, tada je bila puno pričljivija o Borni Rajić, Lukinoj bivšoj supruzi. Njezini video uratci nisu joj promaknuli. "Svi su to pratili, ali nemam komentara. Neću se nasmijati tome", dodala je.

Tina nije dugo trebala čekati Bornin odgovor. "Tina Vukov izjavljuje da se neće smijati na moje video uratke. Naravno, ja ću se na njene, nakon usporedbe gledanosti. Šteta je što Hrvati nemaju senzibilitet za "PRAVU" umjetnost", poručila joj je tada Borna.