Ostalo

Nije sve uvijek bila idila: Nakon prekida 2007. princ je skočio na stol i vikao 'slobodan sam', a 2019....

Princ William i Kate Middleton upoznali su se na fakultetu, a njihova veza imala je brojne uspone i padove, kao i sve ostale.

Tabloid.hr
29.04.2020 10:10

Princ William i Kate Middleton danas slave 9. godišnjicu braka.

Par je danas u sretnom i mirnom braku, barem po onome što znamo te imaju troje neodoljive djece koji su već sada velike zvijezde.

Iako se njihova veza čini sve jačom s godinama, čak i takve veze tu i tamo naiđu na turbulencije, a upravo je tako bilo i s njihovom.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2003. godine tijekom fakulteta, no prekinuli su 4 godine kasnije. Razlog? 2006. godine obitelj Kate Middleton pozvala je Williama na proslavu Nove godine u vikendici u Škotskoj. Princ je na to isprva pristao, no kasnije se predomislio i odlučio se pridržavati kraljevske tradicije te proslaviti Novu godinu s obitelji gdje Kate nije mogla biti pozvana jer mu tada još nije bila supruga.

Nakon toga William se trebao vratiti u vojsku i nisu se vidjeli tri mjeseca, tijekom kojih su Kate dosadili prevelika medijska pažnja i agresivni paparazzi. William je također često izlazio s prijateljima iz vojske i flertao s drugim ženama što se Kate, naravno, nije svidjelo te je sve to dovelo do prekida.

Navodno je on bio taj koji je tada prekinuo s Kate, a ona se tada uputila u Škotsku s mamom kako bi se bolje nosila s prekidom. Kako prenosi Parade, princ se nakon prekida jednom prilikom popeo na stol tijekom noćnog izlaska te navodno s olakšanjem zavikao: "slobodan sam!"

Ipak, brzo se počeo predomišljati pa se par pomirio nakon manje od 4 mjeseca. 2010. godine uslijedile su zaruke. William je Kate zaprosio na odmoru u Keniji prstenom koji je pripadao njegovoj majci, pokojnoj princezi Diani .

Par se vjenčao u travnju 2011. godine, 2013. godine dobili su svoje prvo dijete princa Georgea , 2015. godine Kate je rodila princezu Charlotte , a 2018. godine i princa Louisa .

2019. godine javile su se glasine kako princ ipak nije tako brižan i požrtvovan suprug te kako je imao navodnu aferu s obiteljskom prijateljicom i bivšim modelom Rose Hanbury .

Ipak, konkretnih dokaza za to nije bilo, a prvi je o aferi počeo pisati britanski tabloid The Sun koji je tada upozoren kako ne može bez dokaza plasirati takve priče o budućem prijestolonasljedniku.

S aferama, nesuglasicama, svađama ili bez njih, Kate i William jedan su od najpoznatijih parova današnjice za kojeg se čisto sumnja da će se ikad razdvojiti.