Ostalo

Njoj kao da godine idu unazad: Fani Stipković je kao vino, a njezinom isklesanom tijelu zavidi svaka žena

Fani već godinama živi u Madridu gdje je magistrirala produkciju i televizijski menadžment

Tabloid.hr
29.04.2020 13:30

Novinarka i televizijska voditeljica Fani Stipković posljednjih sedam godina uživa u Španjolskoj gdje živi i radi, a na Instagramu se često hvali poslovnim uspjesima, ali i nevjerojatnom figurom koja je rezultatposvećenosti teretani i vježbanju.

Iako je ova zgodna plavuša oduvijek bila prava bomba, godine kod nje kao da idu unazad. Što je starija, to sve bolje izgleda te možemo slobodno reći da je kao vino.

Fani Stipković

(FOTO: Davorin Višnjić/PIXSELL)

Ova je rođena Velolučanka u Madridu magistrirala produkciju i televizijski menadžment, a tamo provodi i karantenu za vrijeme koronavirusa.

Posljednjih nekoliko dana boravi na Malagi gdje uživa u prirodi, što je i sama objavila na Instagram profilu. "Eko karantena na plantaži avokada u blizini Malage", napisala je Fani uz fotku na kojoj nosi košaru avokada.

Na svom se Instagramu često prisjeti intervjua koje je radila s velikim zvijezdama. Tako je nedavno objavila intervju koji je 2008. radila s Cristianom Ronaldom, a i 2011. s nedavno preminulim Kobejem Bryantom.

Inače njezini pratitelji mogu uživati u nevjerojatnim fotkama koje im servira, a na kojima se nikada ne bi reklo da pozira 37-godišnjakinja.