Ostalo

Od ovog holivudskog seks-simbola nije ostalo puno toga, no još uvijek pamtimo sve njezine naslovnice

Jennifer Love Hewitt gledamo na RTL-u u dramskoj seriji "9-1-1".

Tabloid.hr
23.11.2020 12:45

Od ponedjeljka do petka u 20.40 sati na RTL-u 2 gledamo dramsku seriju "9-1-1" .

Dramska serija "9-1-1" na iznimno uzbudljiv način pokušava dočarati iskustva profesionalaca koji su svakodnevno izloženi opasnim situacijama, imajući na umu da upravo o njihovim odlukama ovise životi ljudi koji traže njihovu pomoć. Policajci, bolničari i vatrogasci prvi odgovaraju na hitan poziv i prvi dolaze na mjesto na mjesto nesreće.

U takvim je trenucima svaka sekunda važna, a svaki njihov potez mora biti dobro promišljen jer dok spašavaju druge u nevolji, moraju paziti da ne ugroze i vlastiti te život svojih kolega. Slučajevi prikazani u seriji temeljeni su na stvarnim događajima, a svaki zadatak koji se nađe pred njima uistinu je nepredvidiv i nikada ne mogu biti u potpunosti spremni što će zateći.

Jennifer Love Hewitt

(FOTO: www.profimedia.hr)

Jednu od uloga tumači i Jennifer Love Hewitt , danas 41-godišnja glumica kou pamtimo po doista šarolikim ulogama na velikim i malim platnama.

Također, Jennifer je nekada bila seks-simbol koji smo rado gledali na raznim vrućim naslovnicama, no stvari su se do danas promijenile. Jennifer je danas sretno udana majka dvoje djece, no fizički se dosta promijenila pa od njezine krhke figure po kojoj je bila poznata nije ostalo ništa.

Jennifer Love Hewitt

(FOTO: www.profimedia.hr)

Podsjetimo, Jennifer se 2013. godine udala za supruga Briana Hallisaya , a par ima i dvoje djece, 6-godišnju kćer Autumn i 5-godišnjeg sina Atticusa .

Jennifer Love Hewitt

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Sve djevojke s izraženom stražnjicom, grudima, bokovima i strukom, obucite bikini, odmah ga obucite i ostanite snažne", istaknula je jednom prilikom glumica kada ju je dio javnosti počeo kritizirati da od nje nije ostalo puno toga. Srećom, glumica je na pristjan način odbrusila svima onima koji u takvim transformacijama vide problem!

Mi ćemo ju uvijek pamtiti po zanosnim izdanjima iz prošlosti, no obožavamo ju i dalje!