Ostalo

Ovako su Biden i Trump izgledali u mlađim danima: U anketi nam otkrijte koji vam je zgodniji

Kako se čini, Joe Biden sve je bliže pobjedi, a svijetski mediji danima kopaju po životima oba kandidata, njihovim obiteljima, fotografijama iz prošlosti, skandalima i slično.

Tabloid.hr
07.11.2020 09:45

U Americi još uvijek traju predsjednički izbori.

Kako se čini, demokrat Joe Biden sve je bliže pobjedi, a svjetski mediji tjednima kopaju po životima oba kandidata, njihovim obiteljima, fotografijama iz prošlosti, skandalima i slično.

Ni obitelj Joea Bidena nije ih bila pošteđena, kao niti brojnih tragedija. Naime, Biden je prvu suprugu i kćer izgubio u stravičnoj prometnoj nesreći, a zatim je izgubio i sina nakon teške borbe s tumorom na mozgu.

Ipak, brzo nakon smrti prve supruge, upoznao je Jill koja mu je postala druga supruga te mu rodila kćiAshley. Također, Jill je preuzela brigu o njegovim sinovima iz bivšeg braka te cijeloj obitelji pomogla da se podignu na noge nakon velike tragedije.

77-godišnji Biden ne skriva koliko mu je važna podrška supruge, što se ne bi reklo za još uvijek aktualnog predsjednika Donalda Trumpa koji svoju Melaniju više tretira kao trofej.

Bivša slovenska manekenka tako mu je često znala javno odbrusiti bez da je rekla riječ, ali je pokazala netrpeljivost koja je u njihovom braku prisutna već duže vrijeme, a navodno je sve počelo s Trumpovim brojnim izvanbračnim aferama.

Donald Trump

(FOTO: www.profimedia.hr)

Također, Trump je često znao šokirati javnost i svojim neprimjerenim izjavama o kćeri Ivanki Trump , svojoj miljenici za koju je svojedobno rekao kako bi spavao s njom da mu nije kćer. Osim toga, svoju najmlađu kći Tiffany smatra pogreškom, a i odnos prema ostalim ženama nije mu baš na čast.

Urlanje, vriješanje, kontroverzni politički stavovi... Sve je to dio Trumpove osobnosti koja bi ga mogla uskoro i službeno stajati predsjedničke pozicije.

Donald Trump

(FOTO: www.profimedia.hr)

A dok čekamo službene rezultate, prisjetili smo se kako su Trump i Biden izgledali u mlađim danima. Donald je imao puno više kose, dok je danas sijedi Biden imao gušću, smeđu kosu.

Donald Trump

(FOTO: www.profimedia.hr)

Mnoge žene demokratu ispod fotografija iz prošlosti poručuju kako je bio jako zgodan i šarmantan, no to misle neke i za Trumpa koji je oduvijek volio mlađahne modele, iako je jasno kako je neke, ako ne i mnoge osvajao novcem i moći, jer takav je to svijet.

Ostavljamo vam da procijenite sami koji je bio zgodniji i šarmantniji, a zatim nam svoj odgovor otkrijteu anketi.