Ostalo

Sestre Middleton prije nego su postale gospođe: Govorilo se da 'užasno mirišu i imaju sposobnost divljeg...

Kate Middleton danas je vojvotkinja, sretno udana za britanskog princa Williama i majka troje djece kojoj u životu, barem se tako čini izvana, ništa ne nedostaje, no i bogati plaču.

Tabloid.hr
18.11.2020 20:15

Kako se ono kaže - i bogati plaču!

Kate Middleton danas je vojvotkinja, sretno udana za britanskog princa Williama i majka troje djece kojoj u životu, barem se tako čini izvana, ništa ne nedostaje.

Nekada je bila dio britanske elite, a nju i sestru Pippu Middleton ostatak društva podrugljivo je nazivao "sestre Wisteria" , po cvijeću. "Izuzetno su lijepe, užasno mirišu i imaju sposobnost divljeg uspinjanja", govorkalo se o ove dvije dame.

Kate i Pippa Middleton

(FOTO: www.profimedia.hr)

Iako su danas mirne i povučene, sestre Middleton to ranije nisu bile. Voljele su tulumariti, nisu bile toliko elegantne kao danas, a Kate je imala druge dečke prije sudbonosnog susreta s Williamom. Ipak, neki tvrde kako u početku nije bila uopće zainteresirana za njega, jer je liječila slomljeno srce, dok drugi smatraju kako je itekako kalkulirala da uhvati princa. No krenimo kronološkim redom.

Srce joj je slomio Harry Blakelock zbog kojeg se htjela školovati u Firenci i koji je bio njezina prva ljubav. "Kad je Kate stigla u Firencu, bila je tužna zbog Harryja. Cijelo je vrijeme pričala o njemu i činilo se da ju je poprilično povrijedio. Davao joj je tople pa hladne signale dok su bili zajedno u školi, a ona je uvijek govorila da mu se može vratiti. On je tada također bio u Firenci, ali koliko se sjećam, nije se ništa dogodilo. Unatoč tome što je privlačila pažnju drugih muškaraca, uvijek je bila vrlo sramežljiva po tom pitanju", otkrila je za Daily Mail jedna od njezinih tadašnjih prijateljica.

Kate Middleton i princ William

(FOTO: www.profimedia.hr)

Tijekom boravka u Firenci nije pronašla novu ljubav, no i to se pripisuje gadnom prekidu s Harryjem.

Bio je tu i Ian Henry . "Druge cure su bile ljubomorne kad je počela izlaziti s Ianom. Bila je to ljetna romansa, ništa ozbiljno, a završila je kada su im se životni putevi razdvojili prilikom upisa na različita sveučilišta", izjavio njezin poznanik koji je želio ostati anoniman. Upravo se na sveučilištu dogodio njezin sudbonosni susret s Williamom, no ni ovdje nije baš sve išlo glatko.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2003. godine tijekom fakulteta, no prekinuli su 4 godine kasnije. Razlog? 2006. godine obitelj Kate Middleton pozvala je Williama na proslavu Nove godine u vikendici u Škotskoj. Princ je na to isprva pristao, no kasnije se predomislio i odlučio se pridržavati kraljevske tradicije te proslaviti Novu godinu s obitelji gdje Kate nije mogla biti pozvana jer mu tada još nije bila supruga.

Nakon toga William se trebao vratiti u vojsku i nisu se vidjeli tri mjeseca, tijekom kojih su Kate dosadili prevelika medijska pažnja i agresivni paparazzi. William je također često izlazio s prijateljima iz vojske i flertao s drugim ženama što se Kate, naravno, nije svidjelo te je sve to dovelo do prekida.

Navodno je on bio taj koji je tada prekinuo s Kate, a ona se tada uputila u Škotsku s mamom kako bi se bolje nosila s prekidom. Kako prenosi Parade, princ se nakon prekida jednom prilikom popeo na stol tijekom noćnog izlaska te navodno s olakšanjem zavikao: "slobodan sam!"

Ipak, brzo se počeo predomišljati pa se par pomirio nakon manje od 4 mjeseca. 2010. godine uslijedile su zaruke. William je Kate zaprosio na odmoru u Keniji prstenom koji je pripadao njegovoj majci, pokojnoj princezi Diani .

Par se vjenčao u travnju 2011. godine, 2013. godine dobili su svoje prvo dijete princa Georgea , 2015. godine Kate je rodila princezu Charlotte , a 2018. godine i princa Louisa .

2019. godine javile su se glasine kako princ ipak nije tako brižan i požrtvovan suprug te kako je imao navodnu aferu s obiteljskom prijateljicom i bivšim modelom Rose Hanbury . Ipak, konkretnih dokaza za to nije bilo, a prvi je o aferi počeo pisati britanski tabloid The Sun koji je tada upozoren kako ne može bez dokaza plasirati takve priče o budućem prijestolonasljedniku.

S aferama, nesuglasicama, svađama ili bez njih, Kate i William jedan su od najpoznatijih parova današnjice za kojeg se čisto sumnja da će se ikad razdvojiti.