Ostalo

Svi Mujkićevi skandali: Bivši Indirin suprug pobjegao je u SAD nakon što se sukobio sa zakonom, a onda je...

Trenutno živi u Boca Ratonu na Floridi i to s uspješnom bosanskom agenticom za nekretnine Senadom Adžem koja je radila i za Donalda Trumpa.

Tabloid.hr
23.11.2020 12:00

Nakon što se "spetljao"s bivšom plesačicom grupeColonia Sarom Dobranić , bivši suprug pjevačice Indire Levak , Narcis Mujkić, prije osam godina je napustio život u Hrvatskoj i odselio u SAD, preciznije u Chicago.

Indira i Narcis

(FOTO: Marijan Delija/PIXSELL)

Naravno, tada se i razveo od Indire, a sa sobom je u Ameriku poveo i Saru koja je ondje rodila njihovu zajedničku kći Reu Željku . Trenutno živi u Boca Ratonu na Floridi i to suspješnom bosanskom agenticom za nekretnineSenadom Adžemkoja je radila i zaDonalda Trumpa.Navodno je promijenio ime uMarcus Schweitzer, a u Senadinoj kompaniji postao je i direktor.

Narcis Mujkić i Sara Dobranić

(FOTO: Marko Prpic/PIXSELL)

A prije nego što je pobjegao preko bare, Mujkić se u Hrvatskoj sukobio sa zakonom zbog financijskih malverzacija i to u vrijeme kada je optužena trojka Danijela Malekinušić, Zvonko Brkljačić iDavor Hojan.

Mujkić je zajedno s Hadžijom tada priznao krivnjutesutemeljemsporazuma s tužiteljstvom osuđeni. Priznaoje odod siječnja do studenog 2009. tvrtka ComTradetvrtki Colonija na račun uplatila 190.000 kuna , a on je taj novac podigaoi dao KrunoslavuHadžiji, svom najboljem prijatelju.

Indira Levak i Narcis Mujkić

(FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Tada mu je izrečena uvjetna kazna te kazna od 30 dnevnih dohodaka, a morao je platiti i 5600 kuna.

Bivša pjevačica Colonije, Indira Levak, 2001. se, nakon šest mjeseci veze, udala za Mujkića. Brak im je bio turbulentan i prepun poslovnih i privatnih afera te je završio razvodom 2010. Pjevačica se potom 2014. udala zapoduzetnika i prvaka u bodybuildingu Miroslava Levaka .