Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VRIJEME JE ZA RUKOMET

Najdraži suigrač? Komentatori i bivši rukometaši dali identičan odgovor! Pogađate li koga su istaknuli?

Naše komentatore i bivše rukometaše pitali smo tko im je najdraži suigrač, a baš svi su imali isti odgovor

Image
Foto: vrijeme je za rukomet
RTL.hr/ 21.1.2023. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Oni su legende hrvatskog rukometa, osvajači brojnih medalja - što europskih i svjetskih odličja, a što olimpijskih. Iako su već godinama u igračkoj mirovini, sva trojica jednostavno ne mogu bez rukometa! I ove godine stručni su komentatori RTL-ove emisije 'Vrijeme je za rukomet'. Svojim su savjetima i kritikama svakako doprinijeli ovom projektu kojeg već tradicionalno pratite na našoj televiziji. Goran Šprem, Petar Metličić i Drago Vuković s voditeljem Markom Vargekom u studijskoj emisiji komentiraju sve uoči i nakon utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva u Poljskoj i Švedskoj. Dosadašnjom prezentacijom hrvatske rukometne reprezentacije nisu previše zadovoljni, no u intervjuima za RTL.hr naglasili su kako treba biti realan, ići iz utakmicu u utakmicu, a ako se dočepamo četvrtfinala - e onda smo opasni! Naše smo komentatore zamolili da se vrate u vrijeme kada su igrali i pitali ih tko im je bio najdraži suigrač.

Goran Šprem

Definitivno Ivano Balić, to je čovjek koji je avangarda, koji bi i danas, da se pojavi na terenu bio 10 posto bolji od svih. Suigrač s kojim sam se najviše zezao je definitivno Mirza Džomba.

Drago Vuković

Nadam se da se nitko neće naljutiti, ali moram reći Ivano Balić. Skoro deset godina smo bili cimeri, naučio me skoro svemu u rukometu. Specifično je to koliko se on daje za druge jer je on taj koji zna sve o rukometu. Ljudi toga nisu svjesni, no svi koji su trenirali s njim znaju koliko je njemu bilo stalo da i svi ostali uspiju. Koliko se on živcirao za sve nas ostale. Stvarno je blago da imamo njega u reprezentaciji. Mislim da smo trebali sve legende hrvatskog rukometa okupiti, da oni ostanu u tom sportu. Puno njih nažalost nije ostalo u rukometu, a to je velika šteta za naš sport. 

Petar Metličić

Bilo ih je puno, no nekako sam s Ivanom Balićem bio cijeli život. Kao djeca u klubu, kasnije u reprezentaciji. S njim mi je igra bila najlakša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA RTL.HR

Ivona Hemen uoči Svjetskog rukometnog prvenstva: 'Treme nema, ali uvijek postoji neki adrenalin koji te nosi'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba