Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POZNATI RUKOMETAŠ

Znate li tko je hrvatski olimpijac i vrhunski sportaš s fotografije? 'Bio sam razmažen, a odmalena volim jest...

Sukomentator RTL-ove emisije 'Vrijeme je za rukomet' i bivši rukometaš Goran Šprem u emisiji RTL Kockice govorio je o svom djetinjstvu. Evo što kaže o bezbrižnim danima

RTL.hr/ 24.12.2022. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Legendarno krilo hrvatske rukometne reprezentacije, bivši rukometaš Goran Šprem, u emisiji RTL Kockice 'Kad smo bili mali' koju možete pogledati na PLAYU, govorio je o svom djetinjstvu. Otkrio je što ga je najviše zanimalo, koje navike vuče još iz tog doba te s nama podijelio poneke uspomene.

"Odrastao sam u Zagrebu, a rođen sam u Dubrovniku. Cijeli svoj život sam bio u kvartu Špansko. Majka je inače iz Dubrovnika, a dolje je bila u trenutku kada je bila trudna samnom. Mislim da imam dalmatinskog temperamenta u sebi i na to sam ponosan", rekao je. Dugo je vremena bio sin jedinac, točnije deset i pol godina, a priznaje kako je sva pozornost bila usmjerena samo na njega.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/cec7280e-8140-11ed-ab7c-fa827d957329/original

Izvor: RTL Kockica

"Bio sam razmažen i bio sam živ i aktivan, mira nisam imao nikada i tko god me čuvao, s kime god razgovaram, kažu da sam bio odličan, ali da je za mene trebalo snage u svakom segmentu", rekao je kroz smijeh. Najdraža igra mu je bila svaka koja se igrala s - loptom.

"I rukomet, i nogomet, i vaterpolo i tenis. Sport je od mojih najmlađih dana bio centar mog života. Moji su me prvo upisali na vaterpolo jer su smatrali da će me to najviše izmoriti. Otišao sam na prvi trening i otada se više noćima nisam budio. Rukomet je pak u moj život ušao s deset i pol godina. Došao sam u Kutiju šibica i rekao kako bih se upisao. Točno tako. Rukomet je nešto što me obilježilo u životu, otvorio mi je životne puteve, rukomet mi je dao život. Naučio sam što je pravi život. Iz rukometa imam prijateljstva za cijeli život...", bio je pun hvale. Kaže da je i u školi bio dobar, no kako je sve usmjerio u sport. Kao klinac volio je puno jesti, a toga se drži i danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ceaa77ae-8140-11ed-8ea4-fa827d957329/original

Izvor: RTL Kockica

"Bio sam mali bucko koji je volio jesti", rekao je.

Uspomena ima mnogo, a jedne od najdražih su mu one s bakom i djedom na Mljetu. "Tamo sam provodio ljeta. Tada sam volio loviti ribu, a volim je i danas. To je dio mog djetinjstva zbog kojeg sam presretan", zaključio je.

Upravo se čita

Image
DRAMA SE NASTAVLJA

Kandidati iznenađeni što Saša želi ostati: 'Traži medijski prostor i pažnju i voli te kamere više od ičega!'

Gorana Šprema gledajte u emisiji 'Vrijeme je za rukomet', od 11. siječnja na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VIDEOINTERVJU

Ines Goda Forjan u RTL-ovom serijalu 'Sasvim osobno': 'Praćenje olimpijskih igara za mene bi bio vrh u ovome poslu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba