Život na vagi

Anja iz 'Života na vagi' je zvijezda TikToka! U rekordnom roku skupila nekoliko tisuća pratitelja:...

Anja Veber u svega nekoliko dana je na TikToku skupila nekoliko tisuća pratitelja

RTL.hr
21.11.2022 09:45

Anja Veber iz showa 'Život na vagi' ispala je pred sam kraj. Trener Edo i trenerica Maja, kao i kandidati, vjerovali su od samog početka kako Anja može učiniti puno, a to se i ostvarilo. Skinula je više od 40 kilograma, a u finalu se pojavila kao prava dama. Još joj vrlo malo nedostaje da padne ispod 100 kilograma, a kako nam je rekla u intervjuu, izabrala je sporiji put - trenutačno održava kilažu, a cilj joj je doći do 80-ak kilograma.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Anja je u emisiji rekla i kako joj je drago što je popravila odnos sa suprugom, a voditeljica Marijana Batinić mu je kroz šalu dobacila kako ovakvu damu sad mora voditi svugdje. Nakon izlaska, Anja se više aktivirala i na TikToku gdje ju trenutačno prati 7400 ljudi. U svega nekoliko dana skupila je taj broj ljudi, a s njima je podijelila i svoju transformaciju. Koliko se promijenila sudjelovanjem u 'Životu na vagi', najbolje se može vidjeti na fotografijama koje je objavila. "Najbolja odluka u mom životu", napisala je Anja ponosno, a u komentarima su joj svi pisali kako im je bila velika motivacija.

"Super si Anja, kraljice - bravo!", napisala joj je pratiteljica.

Pročitajte još
VELIKA GALERIJA s finala 'Života na vagi': Treneri u izdanju u kakvom ih dosad niste vidjeli, a kandidati također oduševili