Život na vagi

Anja se mijenja iz korijena: Priprema se za upise na Kineziološki fakultet i želi biti nogometna sutkinja

Da se može kada se hoće, dokaz je Anja, medicinska sestra iz Daruvara, spremna da i kada izađe, svoj život promijeni u potpunosti

RTL.hr
10.11.2022 19:00

Anja Veber medicinska je sestra, ali je u showu 'Život na vagi' u potpunosti odlučila promijeniti život. Rekla je već ranije kako to znači da će razmisliti o nekim odnosima u svojoj okolini, a želi i zaokret u karijeri.

"Koga ćemo spremiti za upis?", pitala ju je osobna trenerica Ivana Serdarušić tijekom boksa, a Anja se samo smješkala. "Još nisam spremna upisati Kineziološki fakultet. Psihički da, ali fizički ne", naglasila je Anja, svjesna svojih nedostataka.

Da se ne bi krivo shvatilo, Anja je ovoga puta naglasila i da svoj sadašnji posao voli, ali je možda ne ispunjava koliko bi to željela.

Anja, Život na vagi

"Što se tiče posla, on je stvarno genijalan. Šef je odličan, kolegice također. Bolje ljude nisam upoznala što se tiče poslovnog okruženja", rekla je.

Nakon što završi Kineziološki fakultet, želja joj je u budućnosti postati nogometna sutkinja.

"Nema puno žena koje se bave s time. Pogotovo u Hrvatskoj, ali ta njena želja mi je totalno zabavna. I vidim je u tome", poduprla ju je Ivana.