Život na vagi

Bivši kandidat 'Života na vagi' o promjeni nakon showa: 'Upisao sam KIF i pronašao djevojku koja će mi...

Bivši kandidat Luka Smoljo bio je finalist treće sezone, a sada je u Lividragu stigao kako bi svojim primjerom motivirao kandidate

RTL.hr
16.11.2022 09:00

Luka Smoljo , finalist kojeg su gledatelji upoznali u trećoj sezoni showa 'Život na vagi', ponovno se nakon nekoliko godina vratio na set i to kako bi motivirao sadašnje kandidate. Jedan je od onih koji je uspio skinuti kilograme i nakon showa, a napravio je i životni zaokret. Da se može, dokaz je upravo on, a Željka, Lara, Anja, Roko, Čapo i Boris pozorno su slušali to što je imao za reći.

"Kada sam izašao iz kuće, bilo mi je teško. Imao sam mnogo želja koje sam želio ispuniti. Jednu i jesam. Upisao sam Kineziološki fakultet. Ako netko to želi, imate šanse jer ja sam to uspio. Nije problem. Teško je u startu jer kad vidiš sve njih - dođu isklesani muškarci i žene. Cijeli život sam želio završiti fakultet, imao sam nekoliko pokušaja, nisam uspio i onda mi je u showu došla ideja da se treniranjem bavim cijeli život. To mi je sigurna ruta da se do kraja života ne vratim na staro", rekao je Luka Smoljo. Profesionalno se dodatno educirao, a vjetar u leđa svakako mu je bio i pronalazak prave ljubavi.

Luka Smoljo

"Imao sam veliku želju pronaći djevojku. Nisam imao nekih većih iskustava, ali našao sam je. Još malo pa će mi biti supruga", otkrio je te dodao:

"Uvijek sam sanjao da ću pronaći djevojku s kojom ću biti do kraja života. Nakon 'Života na vagi' ostvarilo se i to", rekao je Luka ponosno.

Željka ga je pitala kako reagirati kada se izgubi motivacija, odnosno kako se nakon toga podići.

"Ponekad pogledam svoju staru fotografiju. Sjetiš se što si sve dosad prošao kako bi došao do ove fotografije. Znaš koliko je teško bilo, nemaš uvjete da treniraš dva puta dnevno i da se hraniš kako spada. Samo si to zamisliš i bude ti lakše", rekao je Luka.