Život na vagi

BORISA JE OVO SLOMILO! Supruga i kćerkica čestitale mu godišnjicu braka: 'Tata, vrati se kući'

Borisa je u Lividragi dočekalo iznenađenje. Priredile su mu ga supruga i kćer

RTL.hr
15.11.2022 09:00

"Danas nam je godišnjica braka. Htio sam biti doma, ali znam da bi bila ljuta da sam došao ranije. Ali, stvarno mi svi nedostaju. Ovo mi je najduža razdvojenost od obitelji - supruge, kćeri, mame, psa. Ovo su tri teška mjeseca", rekao je Boris Fućak , kojeg je u Lividragi čekalo iznenađenje. Naime, prijatelj, supruga i kćer snimili su mu videoporuku gdje su mu čestitali važan datum u životu.

"Hej ljubavi, sretna nam godišnjica braka. Budi dobar kao što si bio i dosad. Još malo pa si kod kuće. Jedva čekamo i brojimo dane. Vidimo se brzo. Volimo te", rekla je Borisova supruga. U videu se javila i malena i tati rekla kako joj nedostaju te kako želi da vrati kući. Borisa je to slomilo i zaplakao je.

"Kada je mala rekla 'tata, vrati se kući', trćeći bih se vratio u Rijeku. Ali, pričekat će još. Koliko god sam ovo novi ja, bez njih ovo ništa ne bi imalo smisla", rekao je. Već je u showu govorio koliko mu znači supruga i kako se zbog nje promijenio iz temelja. Sada je ponovio slično.

Boris, Život na vagi

"Žena mi je jako velika podrška u životu, vjerojatno da nje nema tko zna gdje bih ja bio. Spustila me na zemlju. Jedno te isti sam Boris Fućak i prije nje, samo što sam se smirio i ne radim gluposti koje sam radio prije. Čim smo dobili malu, sve se promijenio", rekao je emotivni Boris.