Život na vagi

BRAVO! Članovi obitelji uz kandidate također skinuli kilograme: Ivanin muž, Čapina sestra, Lukin brat,...

Čapina sestra, Ivanin suprug, Tomina majka, Željkina djeca i Lukin brat. Kandidati 'Života na vagi' motivirali su ukućane da im se pridruže na putu promjene, a oni su to objeručke prihvatili

RTL.hr
23.11.2022 12:45

Spektakularno finale šeste sezone 'Života na vagi' pokazalo je svu raskoš kandidata, prvenstveno njihovu fizičku promjenu, kao i onu s psihološke strane. Ponekad je najteže motivirati sam sebe, a oni su motivirali i druge. Prvenstveno članove obitelji, koji su im se pridružili na putu promjene - Čapina sestra, Ivanin suprug, Tomina majka, Željkina djeca i Lukin brat.


Čapina sestra

"Kada je on otišao u show, meni je sve to spontano krenulo. Počela sam voziti bicikl i hodati i ja sam dosad skinula 20 kilograma. Ne mogu dočekati da zajedno treniramo", rekla je Ivana, Čapina sestra.

60050P11.jpg

Ivanin suprug

Kilograme je naveliko skinuo i Ivanin suprug Tihomir. "Što se tiče treninga, najviše trčim i hodam, ali idem i na grupne treninge. Samnom su tu muž i kum. Dosta vježbamo zajedno. Muž također gubi kilograme. Čak 17 kilograma je izgubio otkako sam ja izašla", rekla je uzbuđeno prije nekoliko tjedana u intervjuu za RTL.hr. Suprug je, kaže, dosta visok pa su se kilogrami nekako rasporedili, ali čak se i on prije nekoliko godina htio prijaviti u 'Život na vagi'. No, odustao je. "Nije pretila osoba, ali ima pokoji kilogram viška", otkrila je. Tihomir je također bio u finalu i najglasniji je navijač svoje supruge.

WhatsApp Image 2022-11-12 at 20.46.25.jpeg

Tomina majka

U showu je Toma Kukoč priznao kako i njegova majka ima problema s viškom kilograma. Pred kamerama je rekao kako će se nakon izlaska posvetiti tome da i ona promijeni svoje navike i kroz zdrav način života dođe do normalne kilaže.

Toma Kukoč

"Majka je pomalo krenula uz mene, nije u intenzivnom procesu skidanja, a nisam se u ovom periodu stigao koncentrirati ni na što drugo – dosta sam imao zaostataka s poslom i fokus na skidanje kilograma. No, kada završi show posvetit ću joj se više i vidjeti koje su njezine želje i kako je motivirati da krene sa zdravim životom", zaključio je nedavno u razgovoru za RTL.hr.


Željkina djeca

Željka Mateša majka je troje djece, dvojice sinova i kćeri, a tijekom showa isticala je koliko joj je bitno da im što dulje bude zdrava i pokretna, a sad je sigurna da će doživjeti i unuke. Priznala je kako djeci nije bila najbolji uzor, no to, što se tiče prehrane i aktivnosti, ispravlja nakon 'Života na vagi'.

Željka Mateša, Život na vagi

"Velika mi je promjena pri kupnji namirnica; kupujem voće, povrće, nema više slatkiša. To više nisu namirnice koje ću svojoj djeci donijeti doma. Kuham na porcije, ali kod sinova je to problem jer su im premale, kći je u redu s tim. Ustrajna sam u tome i znam da će trebati vremena da se naviknu i da to prihvate. Neću ih forsirati, oni su mladi, a ako ja budem dosljedna i uporna, oni će to prihvatiti kao normalno. Baš kao i mi u kući", rekla je zadovoljno.


Lukin brat

Luka Vlahović prvi je ispao iz showa, ali je unatoč tome briljirao. Skinuo je zavidnih 56,4 kilograma, a podršku mu je pružila cijela obitelj. Otac je dao otkaz u Njemačkoj kako bi pomogao sinu, a Luka je angažirao i privatnog trenera. S njim je trenirao i brat, a pohvalio se kako je i on skinuo kilograme.

Luka Vlahović