Život na vagi

BRAVO, ŽELJKA! Pedeset kilograma manje u svega tri mjeseca – dokazala je ono u što su mnogi sumnjali

Željka Mateša na posljednjem je vaganju 2,6 kilograma lakša, a otpočetka showa skinula je čak 50 kilograma

RTL.hr
16.11.2022 22:20

"Za mene je ovaj show povratak u život. Rekla sam da mi je novi rođendan 27. lipnja, dan kada sam ušla u 'Život na vagi'. Odustala sam od života jer nisam vidjela prevelikog smisla, osim svoje djece. U Lividragi sam našla sebe i radila sam na sebi uz pomoć trenera Ede kojem svaka čast i sad sam mu rekla, natpis na njegovoj majci na prvim treninzima - 'učini svoje tijelo svojom mašinom', ja sam to i napravila. Najveći motivator za dalje bit će mi Edina rečenica: 'Žeža, postoji li razlog zašto ti ne radiš?'", rekla je Željka na svom posljednjem vaganju u showu.

Željka Mateša, Život na vagi

I na tom posljednjem vaga je pokazala da ima 2,6 kilograma manje. Velik napredak za nju koja je u show ušla s 174, 2 kilograma i bila je najdeblja kandidatkinja. Tri mjeseca kasnije lakša je za 50 kilograma. "Kakva brojka", rekla je euforično Marijana Batinić, a Željka se zadovoljno smješkala.

"Nisam voljela trening, nisam voljela vidjeti tog čovjeka, niti sam voljela slušati zadaće koje mi zadaje da odradim, ali s vremenom sam shvatila koliko je velik čovjek i ima veliko srce", rekla je o svom treneru kojem, kaže, duguje najveću zaslugu za ovu transformaciju.