Život na vagi

Čapo motiviraniji nego ikada prije – najveća konkurencija je ispala iz showa: 'Idemo sad na raketni pogon'

Čapo je pokazao koliko je emotivan, a sada ponovno nije mogao zadržati suze

RTL.hr
11.11.2022 14:15

"Moram priznati, pokazao si sve odlike pravog pobjednika, upornost, srčanost u borbi, impresioniran sam tvojim angažmanom otpočetka. Uz to sve što je Maja napravila s tobom, imaš sjajne rezultate. I sad što se dogodi? Op, Toma ispadne. I konkurencije si se jednim načinom riješio", rekao je trener Edo obraćajući se Čapi . On je to negirao, odnosno objasnio je kako mu Toma nije bio konkurencija i kako mu, bez obzira što je ispao, neće biti lagano.

Čapo, Život na vagi

"Toma je bio netko s kime sam se nadmetao. Sad je tu Roko - idemo raditi, idemo trenirati i vidjet ćemo tko će biti bolji", rekao je. "Idemo na raketni pogon, po gasu i do pobjede", dodao je samouvjereno, ali i priznao kako se u prošlom ciklusu, baš kao i ostali kandidati, pomalo opustio.

U slučaju da pobijedi u šestoj sezoni 'Života na vagi', kaže kako bi pobjedu posvetio obitelji, ali i pokojnom djedu. "To što sam s njim naučio i prošao je bilo stvarno neprocjenjivo. On mi je bio uzor i dan danas mi je", rekao je Čapo kroz suze. Nada se da je on ponosan na njega i da sve ovo gleda odozgora.