Život na vagi

EDO SE VRATIO U LIVIDRAGU! Trener otkrio razlog povratka pa raznježio svoje obožavatelje

Edo i njegova supruga Petra krajem prošle godine postali su roditelji treće djevojčice. Malena Ariana došla je na svijet tri dana prije Božića, a o njezinom imenu odlučile starije sestre, Linda i Lorena

RTL.hr
28.11.2022 15:45

Trener Edin Mehmedović i njegova kolegica Maja Ćustić postali su omiljena lica popularne emisije 'Život na vagi', a popularnost im iz dana u dan rapidno raste i na društvenim mrežama. Simpatičnog Edina samo na Instagramu prati više od 60 tisuća vjernih obožavatelja s kojima najčešće dijeli fotografije s treninga, ali s vremena na vrijeme objavi i dirljive obiteljske fotografije.

Ovaj put pozirao je s kćeri u Lividragi pa kratko prokomentirao: ''Nisam mislio da ću se tako brzo opet naći na ovom čarobnom mjestu, prepunom najljepših uspomena, ali su se djeca zaželjela snijega, a tko sam ja da im želju neostvariv?'', napisao je Edin.

daaaaaaaaaaa_censored.jpg

Trener Edo i njegova supruga Petra krajem prošle godine postali su roditelji treće djevojčice. Malena Ariana došla je na svijet tri dana prije Božića, a o njezinom imenu odlučile starije sestre, Linda i Lorena. O kćerima je često znao pričati i u 'Životu na vagi' te priznao kako roditeljstvo često zna biti izazovno.

"Moj stručni tim. Tim bez kojeg ja ne bi mogao biti to što jesam. Beskrajno zahvalan na podršci i ljubavi koju ste mi pružile, kako bi sinoć mogli slaviti još jedan naš zajednički uspjeh. Ariani je spavanje još uvijek draže od slikanja", napisao je Edo.