Život na vagi

Gabrijela Crnjac javila se Marijani Batinić nakon što ju je pohvalila u finalu 'Života na vagi': 'Čudo si!'

Gabrijela i Marijana čule su se nakon finala 'Života na vagi', a time se RTL-ova voditeljica pohvalila na Instagramu

RTL.hr
30.11.2022 12:45

Bila je kandidatkinja prve sezone showa 'Života na vagi', njezina iskrenost dirnula je naciju, a u kratkom roku uspjela je skinuti stotinjak kilograma. U show je Gabrijela Crnjac ušla kao dvadesetpetogodišnjakinja s čak 183 kilograma, a uspjela je doći do dvoznamenkaste brojke koju danas održava. Iako je od sudjelovanja u showu prošlo nekoliko godina, voditeljica Marijana Batinić spomenula ju je u ovogodišnjem finalu 'Životu na vagi' i pohvalila njezinu upornost. Sada joj se Gabrijela javila s kratkom porukom, odnosno poslala joj je fotografiju gdje se vidi kako joj je linija i dalje postojana.

Pročitajte još
Sjećate li se simpatične Gabi iz prve sezone 'Života na vagi'? Svi hvale njezinu transformaciju, a evo kako izgleda danas

"Sjećate li se Gabi iz prve sezone? Spomenula sam je u finalu 'Života na vagi'. Nismo se neko vrijeme čule, pa mi je poslala sličicu", napisala je Marijana i dodala: "Gabi, ti si inspiracija svima nama, dokaz da je sve moguće kad odlučimo vjerovati u sebe".

Marijana Batinić

U razgovoru za RTL.hr nedavno je otkrila i kako danas djeluje po pitanju prehrane i treninga.

"Nije mi teško paziti na prehranu, osoba koja je ikada imala i ima višak kilograma svjesna je toga da cijeli život mora paziti što i koliko jede, i kada sitako 'zacrtaš' u glavi lakše je. Ne treba se odricati ničega, tada najlakše pucas i odustaješ. Trenutno sam zadovoljna svojom kilažom, imam još 20-tak kilograma za skinuti, ukloniti višak kože i ostatak života održavati kilažu", naglasila je tada. Priznala je i kako trenutačno ne trenira, ali u održavanju dobre forme pomaže joj šetnja koju ne propušta baš nijedan dan.

Prijavite se u novu, sedmu sezonu 'Života na vagi' na www.rtl.hr/show/prijave .