Život na vagi

Ivana iz 'Života na vagi' motivirala supruga da krene skidati kilograme: 'Otkako sam vani, lakši je za 17 kg'

Ivana je motivirala i supruga da nakon njezina izlaska iz 'Života na vagi' počne trenirati. I također ima izniman rezultat

RTL.hr
14.11.2022 08:00

Nije rijetkost da kandidati kada izađu iz showa 'Život na vagi' , svojim primjerom inspiriraju i druge - prijatelje, obitelj, poznanike, čak i gledatelje pred ekranima. Jedna od takvih motivatora je i kandidatkinja Ivana Radoš Kruškić , koja je show napustila pretprošlog tjedna. Vratila se suprugu i svoje četvero djece, koji su je dočekali raširenih ruku, ponosni što je tako dugo izdržala. Kako je rekla nedavno u razgovoru za RTL.hr , klinci joj konstantno govore kako je prekrasna, kako je mršava, a to ju je inspiriralo da ne posustane i izvan showa. Svojim je primjerom motivirala i supruga Tihomira .

"Muž je oduševljen, on kada je mene vidio nije mogao vjerovati. Evo još uvijek. Ponosan je na mene. Ja sam pomislila da sam ih razočarala jer sam odustala. Nisam odustala, ali eto. Dogodilo se tako kako se dogodilo", rekla je Ivana. Objasnila nam je potom kako izgleda njezin režim u stvarnosti.

Ivana Radoš Kruškić

"Stvarno se pridržavam prehrane. Vani sam super, ako idemo na neki rođendan, dopustim si nešto više jer znam da ću to izgubiti. Gubim kilograme, malo mi teže ide, ali zadovoljna sam. Što se tiče treninga, najviše trčim i hodam, ali idem i na grupne treninge. Samnom su tu muž i kum. Dosta vježbamo zajedno. Muž također gubi kilograme. Čak 17 kilograma je izgubio otkako sam ja izašla", rekla je uzbuđeno. Suprug je, kaže, dosta visok pa su se kilogrami nekako rasporedili, ali čak se i on prije nekoliko godina htio prijaviti u 'Život na vagi'. No, odustao je. "Nije pretila osoba, ali ima pokoji kilogram viška", otkrila je.

Cijeli intervju s Ivanom pogledajte OVDJE .