Život na vagi

Keti Ćorvila (44), Dubrovnik

RTL.hr
14.09.2018 12:52

Ime: Keti

Prezime: Ćorvila

Mjesto: Dubrovnik

Godine: 44

Kilogrami: 138

Keti je domaćica, majka i supruga, a njezina joj je obitelj najveća motivacija da promijeni svoj dosadašnji život. Keti ističe da su na njezinu težinu najviše utjecale dvije trudnoće poslije kojih su joj se nagomilali kilogrami.

Keti Ćorvila, Dubrovnik (44)

Keti je 44-godišnja domaćica iz Dubrovnika, majka i supruga. Njezina joj je obitelj ujedno i najveća motivacija da promijeni svoj dosadašnji način života i prehrambene navike koje su dovele do prekomjerne težine od 138 kilograma. Najviše je veseli, priznaje, kada kuha ili peče kolače, a kilograme bi voljela skinuti ne samo zbog sebe nego i obitelji te da napokon može zaplesati zumbu.


'Kada se pogledam, u ogledalu vidim jednu nezadovoljnu elegantno popunjenu ženu', priznaje Keti. Iako kaže da nikad izravno nije trpjela uvrede, znala je čuti usputne komentare ljudi na račun svog izgleda. Njezina je želja otići na plažu u dvodijelnom kupaćem kostimu, sa svojom obitelji, zadovoljna svojim izgledom.Keti ističe kako su na njezinu težinu najviše utjecale dvije trudnoće poslije kojih su ostali nagomilani kilogrami.