Play ponuda
Play ponuda
VEČERAS U 21.15

Koji će tim pobijediti u psihički najtežem izazovu sezone?

Kandidate 'Života na vagi' večeras očekuju mnoga iznenađenja, ali veliki izazov – penjanje na brdo.

Image

Život na vagi

RTL.hr/ 27.10.2022. u 11:30
Play ponuda

„Nalazimo se na dnu brane Lokvarskog jezera, a od ove točke do brane ima 100 metara. Većina puta je pod nagibom od 45 stupnjeva, a sama završnica pod 60 stupnjeva. Svaki tim do gore treba prenijeti četiri girije koje teže 4, 8, 12 i 16 kilograma“, objasnit će treneri timovima, a kandidati će se morati dogovoriti tko će se s kojom girijom popeti na brdo.

Image

život na vagi

Foto:
Image

život na vagi

„Tim koji pobijedi bira jednu osobu iz protivničkog tima koja će se vagati jedan dan prije vaganja i tu ćemo vrijednost uzeti kao vrijednost te osobe na nadolazećem vaganju“, otkrit će treneri.

Osim što će nekima i pozliti pa će u pomoć doći i medicinsko osoblje, nutricionistica Martina Linarić održat će im masterclass, ovog puta o alkoholnim i energetskim pićima. Tko će ostati šokiran kada dozna da jedan energetski napitak sadrži čak osam kockica šećera i šest kavi te kako će kandidati reagirati kad od Martine saznaju da čak 86% djece u Hrvatskoj do 16 godina redovite pije energetske napitke, gledatelji će doznati večeras od 21.15 sati.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVAKA ČAST

FOTO Gabi iz 'Života na vagi' pokazala transformaciju nakon uklanjanja viška kože, pratitelji oduševljeni: 'Kapa do poda'

Play ponuda

Više s weba