Život na vagi

Lara je ljuta na muški rod i ne libi se to pokazati: 'Prije ću si nabaviti psa nego više ikada imati dečka'

Tanja i Lara već su na prvom treningu pokazale kako su tim. I vrlo su brzo pronašle zajednički jezik

RTL.hr
08.11.2022 19:00

U show 'Život na vagi' ušao je crni tim, a samim se time trenažni proces podigao na još jednu višu razinu. Kandidati s kineziolozima i fitness trenerima treniraju jedan na jedan, odnosno sada će moći upoznati što znači i kako izgleda to kada imaš osobnog trenera. Fitness instruktorica Tanja Miljuš izabrala je najmlađu od njih - 19-godišnju Laru , bivšu triatlonku i sportašicu koja je od tog sporta odustala kada joj je bilo 14 godina. S trenericom je kliknula na prvu i potom joj ispričala zašto je odlučila odustati od svoje strasti.

"Onda sam se prvi put zaljubila, posvetila se njemu, ulijenila se. Ne mogu nikoga kriviti što sam se krenula debljati, ali definitivno – trebala sam biti pametnija", rekla je Lara, a Tanja je nastavila ispitivati pojedinosti o njezinom odnosu prema muškarcima.

Lara, Život na vagi

"Prije ću si nabaviti psa nego više ikada imati dečka. Shvatila sam da je sada napokon došlo vrijeme za mene, za nikog drugog, eventualno psa. I samo da naglasim, nikome ništa ne zamjeram, s bivšima sam u dobrom kontaktu makar nakon ove emisije možda nećemo biti. U ovoj emisiji su me naučili da sve što me tišti i muči izbacim van, možda nisam trebala pred cijelom Hrvatskom, ali jedan je život", rekla je ova simpatična djevojka iz Pule.

Trenerica je pak iz njezinih izjava iščitala isključivo inat te smatra kako ona nije izgubila vjeru ljubav.

"Mislim da se ona malo pravi da je izgubila vjeru u ljubav. Mislim da je njoj ljubav pokretač", zaključila je Tanja.