Život na vagi

Lara Peruško za RTL.hr o finalu i bivšim partnerima: 'Je li im smetalo što sam pričala o njima - ne...

Mlada Lara Peruško jedina je žena koja je uspjela dogurati do velikog finala showa 'Život na vagi', a u intervjuu za RTL.hr otvoreno je progovorila o nezaboravnom iskustvu

RTL.hr
20.11.2022 16:00

''Želim se ponovno baviti sportom, izaći napokon navečer i odjenuti što hoću, biti bez brige da će mi netko nešto dobaciti'', rekla je Lara Peruško kada se prijavila u emisiju koja joj je promijenila život. Samozatajna mlada djevojka u borbu za zdraviji život nije krenula sama - uz nju je bila cijela obitelj i prijatelji, a u subotu je ponosno stala pred njih! Ponos, suze i smijeh njezinih najbližih nisu se mogli sakriti, a kako bi i mogli kada je njihova Lara dogurala do velikog finala. Kao jedina žena! U velikoj borbi u kojoj je, prije svega, pobijedila samu sebe! Iako nije odnijela titulu pobjednika šeste sezone 'Života na vagi', simpatična Puležanka osvojila je visoko peto mjesto, a na finalnom vaganju imala je 79.9 kilograma!

RTL_Zivot_na_vagi157_121122.jpg

''Doista je fenomenalan osjećaj biti u finalu, i to s ova četiri srčana i snažna muškarca! Ponosna sam na sebe što sam uspjela dogurati tako daleko. Imam puno planova, ne planiram se nakon 'Života na vagi' vratiti triatlonu, ali zato namjeravam upisati Fitness učilište'', rekla nam je Lara.

Pred kamerama je otkrila kako je svojedobno uzela i privatnog trenera, a u tri mjeseca uspjela je skinuti 25 kilograma. Kasnije se zaljubila pa je sve zanemarila i vratila se na staro, no sada je odlučila promijeniti svoj život za 180 stupnjeva i posvetiti se sebi.

RTL_Zivot_na_vagi171_121122.jpg

''Sada sam odlučila sebe staviti na prvo mjesto. Neću ponavljati iste pogreške i nijedan muškarac mi ne može više biti prioritet. Možda to zvuči sebično, ali sada sam si samo ja bitna. Smeta li bivšima što sam u emisiji pričala o njima - ne znam i ne zanima me. Rekla sam sve što sam imala reći, a moja me Sanja naučila da nikada ne šutim'', otkrila nam je Lara pa dodala kako planira upisati i Fakultet zdravstvenih studija, stručni studij Primaljstvo.

Za kraj nas je zanimalo i je li ovo njezin krajnji cilj te je li prije nekoliko mjeseci mogla zamisliti da će se naći u velikom finalu popularne emisije 'Život na vagi'!

Pročitajte još
FOTO Lara je najmlađa kandidatkinja 'Života na vagi', jedina finalistica, a evo kako je izgledao njezin put

''Kada sam ušla u show, ni u najluđim snovima nisam mogla zamisliti da ću toliko daleko dogurati. O finalu tada nisam ni razmišljala, a moram priznati kako sam sada do neba ponosna na sebe. Kada je riječ o kilogramima - imam još jedan zacrtani cilj! Želja mi je doći do 70 kilograma i tu kilažu održavati'', zaključila je Lara.