Život na vagi

Ljubičasti tim pobijedio crne - ovaj ciklus nitko ne ide u eliminacije!

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' kandidate je dočekao veliki izazov – povlačenje konopa protiv crnog tima

RTL.hr
08.11.2022 22:30

Naš tim prvi će potezati konop. Prvo se podiže sto kilograma Cilj igre je podići kilažu na najvišu točku i zadržati je gore deset sekundi. Nakon što je jedan tim gotov, drugi tim ponavlja istu radnju s istom kilažom. Ukoliko drugi tim uspije, dodaje se dodatnih 50 kilograma i idemo ispočetka sve dok jedan tim ne može podići ili zadržati određenu kilažu", objasnila je pravila Maja.

Maja Ćustić i Edo Mehmedović

Ako pobijedi crni tim ništa se ne mijenja ovaj ciklus, ali ukoliko pobijedite vi, na vaganju nema eliminacija, dakle nitko ne odlazi kući. Predlažem vam da upalite vaš pobjednički mentalitet na ovom izazovu danas!", rekao im je Edo.

Crni tim

Povlačenje konoba je jedna od mojih disciplina", komentirao je Josip što se na kraju i pokazalo točnim jer su ljubičasti pobijedili crne dignuvši bez problema 250 kilograma dok crnima to nije pošlo za rukom.

Crni tim

Bili ste bolji danas. Pokazali ste pobjednički karakter, svaka vam čast!", pohvalio ih je Edo, a kandidati su bili presretni jer ovaj ciklus nitko neće otići kući. Pobjeda je jako slatka, a Edo je napokon shvatio kako roda biber melje", smijao se Čapo.

Ljubičasti tim i treneri

Ova nagrada znači manje stresa", zaključila je sretno Željka. Ovaj ciklus završavamo s podrškom i u Lividragi smo vam priredili još jedno iznenađenje", objasnio im je trener. Ondje su ih dočekali treneri crnog tima koji su s kandidatima odradili masterclass ispričavši im svoje životne priče, a u kojima su se kandidati pronašli. Tako su im dokazali da je snaga volje najveći pokretač u životu.

Sutra natjecatelje čeka vaganje no ovog puta na vagu će stati bez straha da će netko napustiti show.