Život na vagi

Matea želi biti voditeljica, a Marijana se našalila: 'Sve možeš voditi, samo ne 'Život na vagi'

RTL.hr
10.11.2022 16:30

Mnogi kandidati nakon izlaska iz showa žele promijeniti svoje navike, okruženje, ali i posao. Jedna od njih je i Matea Milunić , koja je na posljednjem vaganju izrazila želju da bude voditeljica. To je iznenadilo njezinu potencijalnu buduću kolegicu Marijanu Batinić .

"Kako to da bi se htjela baviti javnim poslom?", pitala ju je.

"Nemam problem s time. To mi je sve uredu", rekla je Matea i potom kroz smijeh dodala kako joj neće uzeti posao. A Marijana se našalila kako može voditi sve osim ovog projekta. Predložila joj je čak i da postane pjevačica.

Matea Milunić

"Bila bih bez problema voditeljica. Mogu pričati puno. Pjevati ne znam, ali možda jednog dana voditeljica, ne znam. Tko zna što će mi se u životu sad preokrenuti", rekla je Matea. Simpatična djevojka iz Novske odlučna je u tome da promijeni životne navike, a od toga ne smije odustati i kad se nađe vani.

"Iskreno, nikad nisam bila deblja i odlučila sam se prijaviti u 'Život na vagi' zbog svog zdravlja i budućnosti. Želim skinuti ovosve! Tijekom cijelog života bila sam jača, ali nikad ovoliko, ovo je prešlo sve granice", iskreno je rekla Matea prije ulaska u show. U svemu je tome i uspjela, ali sada ima i dovoljno samopouzdanja da promijeni i profesiju.