Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'ŽIVOT NA VAGI'

Ana napustila show, između Darjana i Gabi rađaju se simpatije

Kandidate je dočekao još jedan Veliki izazov. Iako su zbog njega izašli na svjež zrak u prirodu, izazov je bio težak, ali kandidati su svjesni da im bilo kakva prednost može donijeti finale. Veliki izazov je zapravo bio nogomet – ali nogomet u brdu.

Image
Press/ 2.5.2017. u 21:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svaki kandidat je dobio svoju stazu po kojoj je morao gurati loptu i dati pet golova. Onaj tko to prvi napravi, pobjednik je. Gabi je shvatila da će teško odnijeti pobjedu pa je zadatku prionula poprilično nezainteresirano, jednako kao i Neven.

Ana je imala prednost nad dečkima, ali joj se taman kad je trebala zabiti treći gol, lopta otkotrljala niz brdo zbog čega je izgubila prednost, ali i volju. Na kraju je pobjedu odnio Leo, što su svi i očekivali s obzirom da je u dobroj formi, a i inače se bavi nogometom. Za nagradu je dobio jedan kilogram prednosti na vagi. Kandidati su pod Sanjinim vodstvom odradili trening koji je trajao više od dva sata, a to je ujedno i uvod u predzadnje eliminacije.

Leo i Darjan odlučili su se prije vaganja zabaviti pa je Leo oblačio traperice u kojima je došao u show, a rezultat je bio zapanjujuć. Hlače su mu bile prevelike nekoliko konfekcijskih brojeva te su mu potpuno spadala s bokova. Ponukan njegovim uspjehom, Darjan je obukao traperice koje je kupio još prije 10 godina, ali nikad ih nije uspio obući.

„Nazovite Katu, kod nje je imunitet. Nije pojeden“ rekao je Krolo, a Marijana je ipak došla po njega te mu poručila da mora na vaganje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Leo je prvi stao na vagu, a ona je pokazala 5,4 kilograma manje, odnosno 111 kilograma, a na vaganju mu je i pozitivna okolnost to što je na imunitetu dobio još kilogram prednosti. Ana je na vaganju imala 1,1 kilogram manje te sada ima 86,1 kilogram. Darjan je smršavio 2,9 kilograma i ima trenutno 93,9 kg.

Ana je u show došla sa 109,1 kilogram, a smršavjela je ukupno 23 kg, što je 21,1 posto njezine mase.

Upravo se čita

Image
JE LI MOGUĆE?

Pogledajte što je za nju priredio: Nakon tjedan dana, Mateo je uvjeren da je Monika ta s kojom želi provesti život!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SRETNO!

Večerašnja domaćica: 'Dat ću sve od sebe, a od mene možete očekivati dobru zabavu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba