Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Gabi, Neven, Krolo, Leo ili Darjan?

Anketa: Koga vidite kao pobjednika 'Života na vagi'?

Tri mjeseca kandidati „Života na vagi“ predano treniraju i paze što jedu, a njihovi rezultati najbolje se vide na vagi. No, nisu svi mogli do finala i šanse za pobjedu koja donosi i 150 tisuća kuna.

Image
Foto: RTL
Press/ 3.5.2017. u 15:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U četvrtak ćemo saznati tko ide u finale, a zasad tu šansu ima petero kandidata.

Neven je došao kao najdeblji kandidat, a unatoč svojih 240 kilograma predano je trenirao, borio se s bolovima i došao na kilažu ispod 200 kilograma.

Gabi je u kuću ušla kao najdeblja kandidatkinja – imala je 183 kilograma. Osim svojom upornosti, oduševila je i nevjerojatnom simpatičnošću. Gabi je zasad smršavila više od 40 kilograma.

Leonardo se u kući pokazao kao pravi borac i strateg. Uz sve to pokazao je i veliku volju pa je tako smršavio 30-ak kilograma i trenutno je na 111 kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Krolo se pokazao kao najveći taktičar. Prije vaganja pio bi litre vode kada je imao imunitet kako bi razlika na sljedećem vaganju bila što veća. Osim što je izgubio 30-ak kilograma, Krolo je razvio i blisko prijateljstvo s Katarinom.

Darjan se u kući najviše zbližio s Leonardom te se međusobno podržavaju, a uz velika odricanja i trud došao je na 93 kilograma.

Upravo se čita

Image
POZNATO LICE

Znate li tko je Adam iz 'Pet spojeva tjedno'? Brata poznatog youtubera u show prijavila majka, Monika ga je odmah očarala

Tko će od njih slaviti, doznat ćemo u subotu u velikom finalu koje je na programu u 20 sati, a vi nam slobodno dajte svoje mišljenje o tome koga vidite kao pobjednika. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRIČA KAO ŠPANJOLKA

Čak osam i pol godina Ivana je provela u Španjolskoj: Živjela je u šest gradova i bavila se nečim neprocjenjivim

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba