Život na vagi

Ante ispao iz 'Života na vagi': 'Ovo ne gledam kao svoj poraz, skinuo sam 45 kilograma u devet ciklusa'

Došao je na težinu od 155,8 kilograma, a u show je ušao sa 200,7 kg što znači da je izgubio ukupno 44,9 kg!

RTL.hr
18.11.2020 22:13

Nakon Zdravke, zadnji u ovom ciklusu na vagu je stao drugi član plavog tima - Ante. Prije samog vaganja otkrio je da su se oni Zdravka sjajno pripremali za to, ali ipak je bio nervozan prije samog penjanja na vagu.

"Motivaciju nalazim u mojoj obitelji. Uvjeren sam da moja obitelj neće biti razočarana. Ovdje sam skinuo četrdesetak kilograma u dva mjeseca, to vani sigurno ne bi skinuo za dvije godine", komentirao je Ante te dodao: "Želim izgubiti kilograme prvo zbog svoje obitelji, kao drugo da mi ćaća ne može reći da sve što sam započeo sam i upropastio. Da to dotjeram do kraja, da obitelj, sestre i ostali budu ponosni na mene, to je dovoljno."

"To je taj izlazak iz zone komfora, da si hrabar da ideš do kraja bez obzira koliko te strah i koliko ti je strah", komentirao je Edo.

Potom je Ante stao na vagu koja mu je pokazala 3,6 kg što u postotku nije bilo dovoljno da on i Zdravka nadmaše crveni tim te da je on kandidat koji izlazi van.

Bez obzira na ovaj rezultat, Ante je zaslužio ostati u 'Životu na vagi'", komentirao je čak i trener crvenog tima.

"Čovjek je ginuo na terenu, ali očito vanjski utjecaj, utjecaj stresa i emocija su, nažalost, su učinili svoje. Ovo je dobar rezultat da se razumijemo, ali ovo je prvi njegov lošiji rezultat i zbog toga ide kući", rekla je trenerica Maja kojoj je bilo užasno teško.

"Ja se dam kladiti da je netko na početku ove cijele priče zamađijao plavi tim i da nas onaj pozdrav 'uvik kontra' nevjerojatno nas plati cijelo vrijeme", komentirala je u šali Maja.

"Ovone gledam kao svoj poraz, skinuo sam 45 kilograma u devet ciklusa. Imaju oni koji će ovdje doći do finala, neće ih izgubiti", komentirao je Ante.