Život na vagi

Ante u suzama, došli mu supruga i sin: 'Ne znam bih li plakao ili što bih... U jednom trenutku prelijep...

Poslije treninga, koji je kod oba tima prošao u veselom tonu, trenerica Maja pripremila je Anti posebno iznenađenje...

RTL
10.11.2020 11:30

S obzirom na to da Ante voli autoutrke, Maja mu je priredila trening s gumama. Pričali su i o Antinoj prošlosti tekada mu je najviše nedostajala majkakoju je izgubio kad je imao samo 11 godina.

"Kad sam dobio sina, to mi je bila najveća sreća, a najtužniji sam bio kad mi je umrla mater sa 11 i pol godina. Udavala mi se starija sestra ikad su došli zet i njegovi svatovi po sestru, mater je izašla vanka, kao zafrkancija - koga vi tražite i tako to... Pozlilo joj, ušla u kuću, legla na kauč, zvali Hitnu, odveli je, bila u komi 45 dana i umrla", ispričao je Ante.


'Mislim da gubitak majke ima većinski dio dobivanja mojih kilograma'

U pubertetu me odgajao otac, ali dosta vremena je radio. Ta druga sestra, starija je od mene devet godina...", rekao je Ante objasnivši da mu je ona postala kao majka.

"Falila mi je podrška i ljubav majke. Kad dođem nekome od prijatelja kući, njih mater tetoši, a mene nema tko tetošiti i onda glavom u frižider", rekao je Ante dodavši kako mu je otac autoritet.

"Oda sam svugdi, ali onda kad sam prestao baviti sportom, godišnje sam se debljao 15 kilograma i onda kad sam sa 18 godina prestao sve trenirati, nabacio sam 100 kilograma", rekao je Ante.

Maji je otkrio kako mu supruga nema problema s viškom kilograma i da kuha 'zdrave bućkuriše'. "Supruga mi je super!"rekao je Ante prije nego što je vidio suprugu Dijanu koja je s njihovim sinčićem Jakovom ušetala u dvoranu.


'U jednom trenutku prelijep osjećaj, u drugom pretužan

"Ne znam bih li plakao ili što bih... U jednom trenutku prelijep osjećaj, u drugom pretužan, u trećem bih najradije vrištao, nisam znao kako se ponijeti"komentirao je Ante.

"Žena i dijete su najveća motivacija, od njih nema veće", objasnio je.

Supruga Dijana je, pak, komentirala dase na njemu vidno primijeti kako je smanjio kilažu. "Prvi dojam je fantastičan!"zaključila je.

"Želim što više živjeti kako bih proveo što više vremena sa suprugom i djetetom i da imam još djece", zaključio je Ante.