Život na vagi

Boris je ispao iz 'Života na vagi', ali od gubitka kilograma nije odustao: 'Dobro se osjećam i treniram,...

Boris je na posljednje vaganje jedva došao jer je cijeli tjedan trpio bolove u nogama, a dobio je upalu unutarnjih i vanjskih vena zbog čega nije mogao ni trenirati ni spavati.

RTL.hr
02.11.2020 11:30
Pročitajte još
Boris nakon ispadanja iz 'Života na vagi': 'Ja sam sad trenutno nesposoban za ikakav trening, čak i za...

Kako je plavi tim morao odlučiti tko napušta 'Život na vagi' , odabrali su Borisa kako bi mogao potražiti liječničku pomoć.

"Teško mi je bilo kad sam morao izaći jer su mi noge otkazale, upala unutarnjih vena, bol u koljenima i ligamenti... Čak su mi i neke vene pucale", ispričao je Boris za RTL.HR .No, sad je, kako kaže, puno bolje. "Nakon izlaska iz showa išao sam kod liječnika, još uvijek me dosta boli, ali pomalo... Dobro se osjećam i treniram, plivam i pridržavam se zdrave prehrane kako su me učili u kući", otkriva Boris .

Nakon izlaska iz showa ostao je u kontaktu s Antom, Dankom, Dodom i još nekim kandidatima te trenericom Majom kojoj je beskrajno zahvalan.

"Jako sam sretan da sam upoznao tako dobre ljude. Maja je jako dobra trenerica, ima pozitivnu eneriju, jako je dobar pedagog. Učila nas je kako trebamo trenirati, kakozdravo jestite nas je jako psihički dizala. Volio bih da je takvih trenera više", komentira Boris za RTL.HR te dodaje: "U show me nagovorio da se prijavim moj prijatelj Mihael Kralj, hvala njemu i njegovoj supruzi!"

Od gubitka kilograma ne odustaje, to je obećao svom pokojnom ocu i svoju riječ želi održati. "Rekao sam mu da ću smršavjeti i da će biti ponosan na mene", zaključio je.