Život na vagi

Boris nakon ispadanja iz 'Života na vagi': 'Ja sam sad trenutno nesposoban za ikakav trening, čak i za...

Ukupno je u Životu na vagi" izgubio 16,4 kg!

RTL.hr
31.10.2020 09:15
Pročitajte još
Boris napustio show, a Dominiku i Ani vaga pokazala više kilograma nego na prethodnom vaganju

"On je jedna od jačih karika u timu, međutim njegovo zdravstveno stanje nije najbolje", rekla je trenerica.

"Bole oba dva koljena i natiču mi obje noge, vene unutrašnje i vanjske te donji zglobovi. Jako bolno, kao da netko zavija šarafe u noge dok miruješ! Jako bolno, navečer ne mogu spavati koliko žigaju noge", ispričao je Boris koji je jedva došao do vage.

Boris je dodao kako već tjedan dana ne može spavati, a kapetan tima Ante otkrio je kako ga je zatekao i da plače od bolova.

"Bore je stvarno bio odličan na treninzima, međutim ovaj zadnji ciklus ima stalno bolove i oteknute noge. Ja ne znam što mu dati lakše od samog hodanja, ja nemam nikakav drugi alat s kojim mu, nažalost, mogu pomoći", rekla je Maja te dodala da on ima snažnu želju.

"Ne bojim se ispadanja, ja sam sad nesposoban za ikakav trening, čak i hodanje. Zadnji trening sam jučer s njima hodao četiri kilometra bez prestanka, ali popodne sam našao štap...", ispričao je Boris koji je potom stao na vagu koja mu je pokazala 0,6 kg.

"Ja sam obećao ocu da ću izgubiti ove kilograme i to je meni amen", rekao je Boris kasnije.

Kad je došlo vrijeme za glasanje Ante je svoj glas dao Borisu zbog bolesti jer smatra da se treba posvetiti zdravlju. I Ljubinka je svoj glas dala Borisu iz istog razloga, baš kao i Maja, Ana, Danijel i Zdravka. Boris je svoj glas dao Danijelu, no to nije imalo nikakvog utjecaja te je Boris taj koji nakon četiri ciklusa napustio show.


'Bilo mi je fenomenalno u 'Životu na vagi''

"Fenomenalno mi je bilo u 'Životu na vagi', naučio sam što sam, što sma najviše griješio, što sam čuo kako se treba jesti. Ja sam jeo dosta zdravu hranu, ja ne volim hamburgere i to. Kako rasporediti, dakle ne u tri sata večerati, a u šest ručati, imati dva obroka u danu", objasnio je Boris koji je potom nahvalio svakog člana svog tima pojedinačno.

"Želim vam svima uspjeh, stisnite zube, manje klopati i udrite", rekao je Boris.Ukupno je u Životu na vagi" od početnih 172,7 kg došao do 156,3 kg, što 16,4 kg manje.