Život na vagi

Boris napustio show, a Dominiku i Ani vaga pokazala više kilograma nego na prethodnom vaganju

Pred kandidatima je novo vaganje na koje crveni dolaze puno opušteniji jer su dobili timski imunitet koji im garantira da nitko ne ispada.

RTL
30.10.2020 22:20
Pročitajte još
Petra izgubila 2,8 kg pa priznala: 'Na treningu uvijek mislim da sam najlošija i to me najviše kopa'

Voditeljica Sanja im je obznanila da kod plavog tima nitko nije zaštićen i da bez obzira na rezultat može bilo tko od njih ispasti.

Na vagu je prva išla Vijoleta, koja kaže da se popravila po pitanju prehrane, a otkrila je i da je muči to što dosta sporo gubi kilograme.

Vaga joj je ovaj put pokazala 2,3 kg manje, a nakon nje na vaganje je išla Petra.

Na treningu uvijek mislim da sam najlošija i to me najviše kopa. Trčim sporije nego ostali pa me moraju čekati. Ne volim kad sam u nečemu loša. Frustrira me jer imam osjećaj da Edo misli da ne dajem sve od sebe, a mene noge bole tu sekundu kad stanem na njih", komentirala je Petra, koja je izgubila 2,8 kg.

Marica je na ovom vaganju izgubila 1,4 kg iako se nadala da će biti više od tri kilograma.

Ne mogu vjerovati da ona ima tako loš rezultat jer je krenula jako dobro, ciklus iza nas je bio fantastičan i žao mi je što rezultati to nisu pokazali", zaključio je Edo.


Dominik u plusu, crveni ljutiti

Matea Ilinčić je na vaganju imala 2,1 kg manje, što je bio jako dobar rezultat, koji ju je jako razveselio. Dominik se požalio da ima problem s niskim tlakom zbog kojeg teže odrađuje treninge, no on kaže da želi probijati vlastite granice.

Ipak, kad je zakoračio na vagu, uslijedio je pravi šok – vaga je pokazala pola kilograma više nego na prošlom vaganju.

Mislim da je blago reći da sam šokiran ovim rezultatom", kazao je Edo.

Razočarana sam, danas je pokazao da nije timski igrač, da nije mislio na tim. Ili je kalkulirao jer sad ima imunitet pa će sad imati više, a sljedeći put će onda više izgubiti", komentirala je Petra. Vijoleta je prokomentirala i da je na jednom treningu otišao od svog crvenog tima i pridružio se plavima s kojima se dobrano zabavljao, a i da je jeo više nego prije.

Ja priznajem da jedem više, pijem i puno vode. Nisam kalkulirao, nisam znao da ćemo imati imunitet", komentirao je Dominik.

Matea Cakić komentirala je da misli da i dalje bježi od svih svojih emocija jer da nije dovoljno jaka za borbu. Otkrila je i da je u Vijoleti našla osobu koja ima energiju kao i njezina pokojna majka.

Iako se silno trudila, Matei je vaga pokazala samo 1,3 kg manje, što joj nije bilo zadovoljavajuće.

Posljednja iz crvenog tima na vagu je išla Mateja, rezultat je bio 3,1 kg manje nego na prošlom vaganju. Ukupno je crveni tim u ovom ciklusu izgubio 12,5 kg.

U plavom timu prvi je na vaganje išao Danijel Tomin, koji je iskreno priznao da se sam jako teško može pokrenuti i da mu treba netko tko će ga tjerati naprijed.

zivot na vagi

Vaga mu je pokazala samo 0,4 kg manje. Poslije njega na mjerenje je išao Ante, kapetan plavog tima, koji je imao svega malo veći gubitak od Danijela. On je, naime, imao gubitak od 0,6 kg.

Boris ima problema s nogama jer mu oteknu i jedva hoda pa samim time i trenerica Maja nije imala puno opcija za njegove treninge.

Ne bojim se ispadanja. Ja sam sad trenutno nesposoban za ikakav trening, čak i za hodanje, kazao je Boris, kojem je vaga pokazala 0,6 kg. I Ljubinka ima problema sa zdravljem, ali se trudi odrađivati zamjenske treninge pa je tako propješačila 18 kilometara u jednom danu. Ljubinka je izgubila 1,1 kg, što je trenerica Maja ocijenila kao solidan rezultat.

Maja je Sanji na vaganju otkrila da nije previše natjecateljski tip i da je ne pogađa kada izgube izazove. U svom stilu je prihvatila i gubitak od 1,5 kg ,koji smatra sasvim prihvatljivim.

Zdravka je, kao i obično, na vaganje došla sa širokim osmijehom, a nakon što je vaga pokazala 1,5 kg manje, bila je poprilično zadovoljna.

Posljednja je na vaganje išla Ana, koja je zadovoljan ciklusom iza sebe jer je nakon dugo godina potrčala. Njoj je vaga pokazala da je dobila 0,6 kg!

Šokirala sam se jer sam jela sve po PS-u i trenirala. Jest da je trening bio relaksirajući, ali sam i hodala. Ne znam u čemu je problem. Da sam jela, rekla bih da sam se prejedala, ali ovako ne znam u čemu je problem", kazala je Ana. Plavi tim ukupno je izgubio svega 5,1 kg, a nakon toga su morali glasati koga će izbaciti iz tima.

zivot na vagi

Ante je svoj glas dao Borisu zbog bolesti jer smatra da se treba posvetiti zdravlju. I Ljubinka je svoj glas dala Borisu iz istog razloga, baš kao i Maja, Ana, Danijel i Zdravka. Boris je svoj glas dao Danijelu, no to nije imalo nikakvog utjecaja te je Boris taj koji nakon četiri ciklusa napušta show.

Ukupno je u Životu na vagi" od početnih 172,7 kg došao do 156,3 kg, što 16,4 kg manje.