Život na vagi

Crveni tim napokon osvojio imunitet, a većina iz plavog tima skinula pet kilograma

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi', kandidate je u dnevnom boravku dočekala trenerica Sanja i drške od metli!

Press
30.11.2017 21:50

'Često govorite da nemate novca za teretanu, ali mislim da svatko može naći pola sata do 45 minuta vremena da napravi trening u kojem će potrošiti zavidan broj kalorija. Možemo raditi bez ičega, ali ćemo danas upotrijebiti boce vode kao bučice, metle kao palice, stolice i to je to!', rekla je Sanja te odradila s oba tima žestoki trening da bi poslije nje došao i Mario i odradio svoj trening!

Stiglo je vrijeme za vaganje, a Josip je prvi stao na vagu. Sa 107, 3 kilograma došao je na 106,6 kilograma. Tomislav je na prošlom vaganju imao 159,5 kilograma, a sada ima 157, 5 kila što ga je ugodno iznenadilo. Goran je imao 132,8 kilograma, a sada 130,3, dok je Sara sa 96,3 kile došla na plus 0,8 više pa sada ima 97,1.

Došao je red na plavi tim, a Marijana ih je sve šokirala: ' Danas vas ispada troje!' , rekla je plavom timu te dodala da crvena i žuta linija odlučuju tko večeras ide kući. Crvena će nekoga direktno eliminirati, a troje ispod žute linije je ugroženo. 'O dvoje koji će još napustiti kuću, odlučujete sami', kazala je Marijana.

Jelena je u strahu prva stala na vagu. Na zadnjem je vaganju imala 92,1 kilogram, a skinula je čak pet kilograma i sada ima 87,1 kilu, a izgubila je 5,1% tjelesne mase zbog čega nije mogla sakriti sreću!

Ivana je na zadnjem vaganju imala 94,2 kilograma, skinula je 3,6 kila pa sada ima 90,6 kilograma. Manuela je imala 104,4 kilograma, a priznala je da je spakirala već i kofer. Ipak, vaga je pokazala 98,6 kila pa je tako Manuela došla napokon na dvoznamenkasti broj izgubivši 5,8 kila. 'Zadnji put sam imala ispod sto kila prije više od 10 godina!', oduševljeno je rekla Manuela .

Mladen je kazao da očekuje doći na Josipovu kilažu, a sa 112,9 kila došao je na 109, 4 kile i tako je spasio Paška jer je sada on došao ispod crvene linije, ali ima imunitet pa tako nije eliminiran. Ispod žute linije našli su se Ivana, Siniša i Ljube, a plavi tim mora odabrati kojih dvoje odlazi kući.

Koga će eliminirati, gledatelji će saznati u ponedjeljak od 20 sati na RTL-u.