Život na vagi

Danijel T. ima 191,1 kg: 'Meni je moj sin uzor zato jer je skinuo 70 kg potpuno sam!'

Splićanin Danijel Tomin otac je dvoje djece i upravo mu je obitelj najveća motivacija za prijavu u show i stjecanje novih životnih navika.

RTL.hr
17.10.2020 21:27
Pročitajte još
Danijel Tomin (41) ima samo jednu želju – opet se slobodno kretati, a najveći uzor mu je sin koji je...

Danijel Tomin kaže da često ne vjeruje što je napravio od sebe kad se pogleda u ogledalo te se nada da će tome stati na kraj. Za sebe kaže da je dobar prijatelj i zabavan čovjek , a kao svoju najveću manu ističe nemarnost.


"Debljati sam se počeo prije 15-ak godina. Mojoj obitelji smeta moja debljina, u svim tim kućanskim poslovima, trebao bih pomoći, ali ne zanima me ništa, eto to sam ja", rekao je na početku. U pratnji na prvom vaganjubio je i njegov sin Tonči.

"Moje dijete je meni sad uzor jer je moj sin u godinu i pol dana skinuo 70 kg potpuno sam!", rekao je Danijel ponosno.

"Imao sam 186 kg, a sad imam 115 kg. Manje izlazaka, dosta hrane u početku i... Jednostavno, prijatelj me vodio na vaganje i okrenulo mi se u glavi. Sutradan sam odmah krenuo po svom, prvo šetnja lagano pa trčanje i onda boks evo već dvije godine", otkrio je Tonči.

No, s kćeri je druga priča. Ona je, kako kaže Danijel, krenula njegovim stopama.

"Kći, tatina buca, ona je 13 godina, sad je krenuo pubertet... Sve je to tata kriv, ja donosim u kuću smeće od hrane i moja kćijede takvu hranu, jer joj ja ne stvaram dobrenavike. Kontam da ću s ovim promijeniti i svoje injezine...", rekao je iskreno.

"Ja mogu doslovno reći da sam je upropastio svojom lijenošću, niti je vodim van niti je vodim šetati, kad bih ja rekao da dvije godine nisam bio na moru sa svojom kćerkom...", priznaje Danijel.

Potom je stao na vagu koja mu je pokazala da ima 191,1 kg. No, Danijel je sad odlučio dati sve od sebe i kompletno sve promijeniti!

"Treba mi onaj prvi đir da se ja pokrenem, to mi je najbitnije", komentirao je.