Život na vagi

Danijel T. nakon izbacivanja iz 'Života na vagi': 'Mom timu ne zamjeram apsolutno ništa, sve bih ovo...

Danijel je u show ušao sa 191,1 kilogramom, a iz njega je otišao 19,9 kilograma lakši!

RTL.hr
07.11.2020 09:00

Nakon sinoćnjeg vaganjaispod žute linije su se našli Ante , Maja i Danijel . Kandidati su na pločice morali napisati ime osobe koja će napustiti show. Dok je Danijel napisao Majino ime, ostali su napisali njegovo jer, kako su ranije otkrili, vodit će se za timtko je najmanje izgubio, a ne tko im je više ili manje drag u showu.

Danijel je u show ušao sa 191,1 kilogramom, a iz njega je otišao sa 171,2, odnosno 19,9 kilograma lakši. S njim smo razgovarali nakon izlaska iz 'Života na vagi', a otkrio nam je vježba li i dalje, s kim je ostao u kontaktu te zamjera li svom prijatelju Anti što je napisao njegovo ime.

Ispadanje me nije pogodilo jer sam imao ozljedu leđa i kad sam se vidio ispod žute linije s Antom i Majom znao sam da ja izlazim", rekao je Danijel.


'Ante mi je kao brat'

Pitali smo ga i kako komentira to što je Ante napisao njegovo ime. "Odluku daje Ante napisao moje ime nismo komentirali jer mislim da sam ispao po zasluzi. SAntom sam se najviše povezao u kući, kao mlađi brat mi je. Slažemo se u svemu", otkrio je.

A otkriva i kakvi su mu dojmovi o samom showu, kandidatima i trenerima. "Iskustvo jenezaboravno, jako poučno, da mogu, ponovio bih opet boravak u kući, a život mi je potpuno promijenilo na bolje što se tiče i prehrane, a tako i znanja o životu", rekao je Tomin te otkrio zašto je odlučio ući u 'Život na vagi': "Glavni motiv za ulazak u show je bila moja obitelj i moji prijatelji, a isto tako i radi njih i radi sebe ću nastaviti sa zdravim načinom života."


'Maji skidam kapu'

Ipak, ono što je naučio, nastavio je primjenjivati i nakon izlaska. "Nakon što sam napustio 'Život na vagi' , nastavio sam streninzima i održavanjem zdrave prehrane. Kilogrami se gube iz tjedna u tjedan. Navikuiz kuće prenio sam na svoju obitelj, tako da se i kod njih vidi uspjeh", kaže Tomin.

A komentirao je i trenericu Maju. "Za nju mogu reći sve najbolje i skidam joj kapu za njezino strpljenje, isto tako joj želim zahvaliti za sve, a mislim da je motivacije falilo među pojedincima među kojim sam i ja", priznao je iskreno te dodao: "Članovi moga tima su primijetili da sam počeo gubiti motivaciju, tu su bili u pravu. Jer kroz par ciklusa konstanto biti na dnu nije lako."

No, naposljetku je ponovio i ono što je rekao u emisiji. "Mom timu ne zamjeram apsolutno ništa, dapače, kao što sam rekao, sve bih ovo ponovio s istim ljudima!"

'Život na vagi' gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21.15 sati, a petkom od 20 sati!