Život na vagi

Danijel umalo napustio 'Život na vagi' zbog lošeg rezultata: 'Trenutno nemam neku motivaciju i mislim da...

Djevojke su zaključile da bi Danijel trebao dati najviše od sebe

RTL.hr
05.11.2020 15:15

Danijel je prije vaganja Sanji otkrio da se napokon oslobodio i da je počeo davati maksimum. No, Danijel je u posljednjem ciklusu imao 177,1 kilograma, a izgubio je 3,1, pa sada ima 174 kilograma.

''Trenutno nemam neku motivaciju i mislim da me ovaj rezultat pokopao'', tužno je rekao kasnije. Kako se zajedno s Ljubinkom i Anom našao ispod žute linije, neki kandidati su glasali za njegov odlazak, dok su neki glasali za Anin.

Tako je Maja napisala Danijela jer je bliža s Anom. Danijel je napisao Anu jer sebe nije mogao napisati. Ana je pak, kako je rekla, napisala Danijela jer je Ljubinka bila bolja od nje i njega. Zdravka je također napisala Danijela.

''Mislim da se Ana više trudila u prethodnim ciklusima i mislim da je Danijel spremnije glave da izađe van'', rekla je Zdravka. Budući da je biloizjednačeno, osoba koja je izgubila manji postotak od početka showa moralaga je napustiti. Ana je bila ta koja je imala manji postotak od Danijela.

On je izgubio 8,9% tjelesne mase, a ona 8%. Nakon toga plavi tim je održao sastanak, a djevojke su zaključile da bi Danijel trebao dati najviše od sebe.