Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Subota u 20 sati - finale

Darjan, Leo, Krolo i tajni finalist u borbi za 150 tisuća kuna!

Kandidati RTL-ovog showa „Život na vagi“ tri su mjeseca bili pod strogim režimom, trenirali su svakodnevno, a iz prehrane izbacili sve ono što ih je i dovelo do prekomjerne težine. Nakon šest tjedana na malim ekranima, „Život na vagi“ je došao do svog velikog finala koji je na programu RTL-a u subotu, 6. svibnja u 20 sati!

Image
Foto: RTL
Press/ 5.5.2017. u 10:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Šansu za pobjedu imaju Ivan Krolo, Leonardo Zirdum i Darjan Zajačko, a jedino mjerilo koje će pobjedniku osigurati 150 tisuća kuna jest postotak mase koju su izgubili. No, ono što će ih šokirati jest da će im se kao konkurencija pojaviti i tajni finalistI(ica), odnosno osoba koja je bila u kući, a nakon izlaska je nastavila redovito vježbati i tako značajno smanjiti broj kilograma na vagi.

Nakon što su napustili kuću u kojoj su boravili, Krolo, Leo, Darjan i tajni finalist su sami nastavili vježbati i zdravo se hraniti pa će se tek u finalu, mjesec I pol dana nakon što su napustili kuću, vidjeti njihovi krajnji rezultati. U trenutku izlaska iz kuće Krolo je imao 94,1 kilogram, što znači da je od početka showa smršavio 34,8 kilograma. Leo je na zadnjem vaganju imao 105,1 kilograma, a u kuću je ušao sa 141,9 kilogram što znači da je smršavio 36,8 kg. Darjan je pri ulasku u show imao 124,5 kilograma, a kazaljka na zadnjem vaganju je pokazala 30,7 kilograma manje. Koliko je imao tajni finalist, gledatelji, ali i kandidati će saznati sutra u 20 sati.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Njihova predanost, trud i rad pokazali su se i na vagi, a koliko su uporni bili u vanjskom svijetu i jesu li uspjeli odoljeti izazovima svakodnevnice pokazat će se u finalu. Najbolji od njih dobiva 150 tisuća kuna, ali i „nefinalisti“ imaju priliku osvojiti nagradu. Naime, u finalu će na vaganje stati i oni,  a onaj kandidat koji je od njih izgubio najveći postotak mase osvojit će 50 tisuća kuna.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U pohod na gubljenje kilograma, ali i vrijednu novčanu nagradu krenulo je 18 kandidata, no nisi svi bili jednako uporni i predani što se na kraju vidjelo i na vaganjima. Kroz transformacije su ih vodili treneri Sanja Žuljević i Mario Mlinarić, dok im je velika moralna podrška bila voditeljica Marijana Batinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kandidatima, ali i reakcijama koje je emisija izazvala kod gledatelja, zadovoljna je i Antonija Blaće koja je u ovom projektu voditeljsku ulogu zamijenila onom kreativne producentice.

„Moji dojmovi na ovaj show su savršeni. Puno muke za predivan rezultat. Pritom mislim i na sve kilograme koje su skinuli, i na tablete s kojih su se skinuli“ kaže Antonija i poziva sve one koji su spremni za velike životne preokrete da se prijave u novu sezonu showa.

Upravo se čita

Image
PET SPOJEVA TJEDNO

Monika odabrala najmlađeg Matea, a kući poslala Gorana: 'Trebaš više vjerovati u sebe, super si dečko'

Naime, prijave su već startale, a svi kandidati će, baš kao i u prvoj sezoni dobiti priliku uz trenere, nutricioniste i liječnike svoje život dovesti na novu razinu i riješiti kako estetske, tako i zdravstvene probleme. O problemu pretilosti s kojom je „Život na vagi“ suočio gledatelje svjedoči i činjenica da je već u prva dva dana stiglo više od 500 prijava.

Svi oni koji se prijave bit će još više motivirani kada vide kakav rezultat je ostvario pobjednik showa „Život na vagi“, a gledatelji RTL-a tome će svjedočiti u subotu u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SRETNO!

Večerašnja domaćica: 'Dat ću sve od sebe, a od mene možete očekivati dobru zabavu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba