Život na vagi

Dodo odabrao krumpirušu i jogurt, tim ljutit: 'Zbog te nagrade ću sve napraviti pa makar dobio i 2 kg na...

Komentirao je kako se ne smatra ugroženim pred vaganje. "Ja znam da ću to potrošiti", rekao je voditeljici Sanji

RTL.hr
03.11.2020 21:43

Kandidati 'Života na vagi' našli su se pred izazovom u kojem su mogli odabrati jedan nezdravi obrok iz hladnjaka poput pizze, ćevapa, bureka... A iako riskiraju dodatne kalorije, to im može donijeti nagrade poput poziva obitelji, masaže i osobnog imuniteta.

Prvi koji se odvažio na to da proba nešto iz hladnjaka bio je Dominik . Između svega ponuđenog, odabrao je krumpirušu i jogurt. "Fino! Nakon toliko vremena... Jest da nije ujnina, ali dobra je", komentirao je.

"Dodo me iznenađuje jako, nisam mislila da će jesti, pogotovo nakon njegovog prošlog rezultata, možda cilja na imunitet, nemam pojma, ali nije mi jasno zašto to radi", komentirala je Matea C .

Komentirao je kako se ne smatra ugroženim. "Ja znam da ću to potrošiti", rekao je voditeljici Sanji .

"Mislim da bi Dominik bio ugrožen da se crveni tim izbacuje, s tim da je svjestan toga jer bilo je tu dosta grešaka i propusta s njegove strane", zaključila je pak Marica.

No, Dominik je rekao da želi dobiti nagradu - poziv kući. "To mi jako fali i zbog te nagrade ću sve napraviti pa makar dobio i 2 kg na vagi", rekao je Dodo te dodao da je on timski igrač, ali da to njegovom timu ništa ne znači, a njemu znači puno.