Život na vagi

Edo i Pažanin, izgleda, imaju nešto zajedničko: 'Ne vidim maslinovog ulja'

Edo je pri ocjenjivanju jela u posljednjem malom izazovu vodio računa o svemu - od estetike serviranja do same balansiranosti namirnica

RTL.hr
06.11.2020 12:45

Kandidati su s nutricionisticom Martinom Linarić prošli tjedan prolazili kroz još jedan masterclass u kojem su se bavili solju, odnosno svim štetnim stvarima koje ona nosi jer se pokazalo da čak devet od 10 građana koristi više soli nego što je to potrebno. Poslije lekcije o soli, kandidate je čekao mali izazov – kulinarski dvoboj.

Nakon toga sutreneri i Martina ocjenjivati jela ne znajući čije je jelo, a nagrada je osobni imunitet. Za plave su kuhali Danijel i Ante a za crvene Marica i Vijoleta.

Ja bih ovom jelu dao jednu visoku ocjenu. Iz aspekta zdravog obroka mislim da je dobro izbalansirano. Ne vidim maslinovog ulja koje bi bilo zdravo", komentirao je Edo je jedno od jela.

Mnoge gledatelje 'Života na vagi' podsjetilo je na vrlo važnu lekciju chefa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', Ivana Pažanina koji nas iz sezone u sezonu podsjeća na važnost kapi maslonova uja da svako jelo bude bolje, a tu lekciju usvojio je i naš Edo!

Pogledajte video!