Život na vagi

EKSKLUZIVNO - Sara otkrila detalje veze s Marinom: 'On i ja smo si sve - i prijatelji, i psiholozi, i...

Ovog tjedna u 'Životu na vagi' otkriveno je kako se između dvoje kandidata rodila ljubav. Točnije, ljubavne iskre spojile su Marina i Saru

RTL TV
2019-11-06 16:26

Iako joj je pred kamerama bilo neugodno komentirati ljubavnu vezu, 18-godišnja Sara Sitarić u intervjuu za RTL TV otkrila je detalje veze sa 26-godišnjim Marinom Marušićem .

"Na početku ga i nisam baš nešto primjećivala...Svi su mi bili jednaki, a pogotovonisam razmatrala mogućnost da bi nešto moglobitiizmeđu nas. Tomi nije bilo ni na kraj pameti i potpuno sam pitanje zaljubljenosti smetnula s uma, sve dok mi nije počeo pridavati više pažnje. Kad sam imala gadnu temperaturu, bio je sa mnom.Bila sam u krizi, mislila sam da idem kući, jedva sam odrađivala treninge s takvom temperaturom...Ali on me sve vrijemebodrio i bio uz mene, motivirao me. Kad bi mi nedostajali moji prijatelji i obitelj,dva ilitri sata bi pričao sa mnom i nasmijavao me da mi prođe vrijeme i da se oraspoložim. I počela sam jako cijeniti to što čini za mene, nekako mi je baš prirastao srcu", otkrila je Sara.

Dodala je i da se upravo iz takvog divnog prijateljstva rodila ljubav. "Definitivno mogu reći da je s moje strane odnos s Marinom bio prijateljski, a ondaje prerastao u nešto više, dok on meni kaže kako sam ja njemu zapela za oko odmah prvi dan. Premda, moram priznati, brzo sampostala slaba na njegov osmijeh i oči", kaže najmlađa kandidatkinja četvrte sezone.


'Ne znam koliko sam se putaskoro onesvijestila od smijeha dok sam bila s njim, a on se uopće nijetrudio biti smiješan'

Marino ju je, kaže, osvojio svojim simpatičnim osobinama. "Kod Marina me jako privukla njegova dobronamjernost, suosjećanje i spontanost. Ne znam koliko sam se puta skoro onesvijestila od smijeha dok sam bila s njim, a on se uopće nije trudio biti smiješan!Iznjega šale izlaze kao lude, definitivno je najsmješnija osoba u kući i sve nas zabavlja. Jako je simpatičan", ističe.

Vrlo su brzo postali jako bliski, a njihovodnos opisuje ovako: "Baš je onakav kakav sam željela imati. Međusobno prihvaćamo problemekoje nosimo iz prošlosti i spremni smo ihzajedno rješavatibez ikakve osude. Marinova je priča vrlo potresna, ali nije nešto zbog čega bih ga osuđivala ili bi bilo tko trebao, drago mi je što sam pronašla nekoga komu se sviđam baš ovakva, pa ako treba i sa 137 kilograma. A sad, kadsmo se odlučili na promjenui vrlo uspješno idemo premanjoj, svaki nam je dankao dobitak na lotu. Velika smo si podrška u svemu što radimo. Marino i ja smo si sve -i prijatelji, i psiholozi, i rame za plakanje, i podrška. On meni i stand up komičar, sve u jednom."


'Na moj je angažmanjako utjecala naša veza'

Kad ju je Marijana pozvala na vaganje s Marinom u epizodi koju smo gledali u utorak navečer, Sari je bilo neugodno pa je to okrenula na šalu. "Strašno mi je neugodno bilo stajati s Marinom na vagi jer nisam željela svoj ljubavni život širiti na sva zvona i doista samhtjela da to ostane samo među nama kandidataima i produkcijom. Moram priznati da sam, kadje to sve krenulo pred kamerama, poželjelai odustati od showa i bila sam demotivirana tevrlo zabrinuta", priznaje otvoreno Sara koja je, na svu sreću, odustala od toga.

Iako ih dijele kilometri - naime,18-godišnja Sara je iz Ladimirevaca, a 26-godišnji Marino iz Zadra, par već ima plan kako će održavati svoju vezu nakon 'Života na vagi'. "Definitivno planiramo nastaviti vezu nakon showa. Velika je to udaljenost, ali oboje smo rekli da ćemo se maksimalno potruditi da uspijemo.Za početak ćemo se posjećivati, spasit će nas i videopozivi, a kasnije smooboje spremni promijeniti neke stvari kako bismo uspjeli. No zasad je definitivno i meni i njemu prioritet da završim fakultet. Imam brojne željei Marino mi je velika podrška", prepričava.


'Imali smo veliku podršku kandidata u kući, pogotovo Macinu'

Njegova podrška puno joj značite je, kako kaže,ljubavna veza jako pozitivno utjecala na nju i njezinu motivaciju za ostvarivanjecilja. "Na moj angažman jako je utjecala naša veza.Bilo je dosta oscilacija, nekadbi me jakozabrinjavala ta cijela priča i bila bih pod stresom. Tu su mi Marino i Maca najviše pomagali, Maca s one majčinskestrane.Uvijek je znala štotreba reći i utješiti me da nema ničeg ružnog u tome što će svi znati za Marina i mene... Ali u većini slučajeva uspjela sam se i sama izdići iznad toga i izvući snagu", kaže Sara.

A podršku u 'Životu na vagi' pružili su im svi kandidati. "Imali smo veliku podrškukandidata u kući, pogotovo Macinu, ona je uvijek tu i za mene i za Marina, baš je bila sretna zbog nas dvoje. Iostali su nas dosta zezali! Sve je to bilo baš slatko, pogotovo kad se Gurka i Marino udruže i krenu sa šalama, samo se nadopunjuju.Tad su kao prst i nokat! Nikad nije bilo ružnih komentara", ističe Sara.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.