Život na vagi

Gabi će potrčati prvi put u životu!

Izazov s ciglama pokazao se kobnim za Crveni tim koji je završio na eliminaciji. Pred članovima tima je teška odluka o tome tko će napustiti kuću.

Press
03.04.2017 12:32

Na prvom treningu nakon eliminacija trener Mario Mlinarić nije zadovoljan što ih je jedna osoba napustila te kandidatima priprema neugodno iznenađenje. 'Od sada pa na dalje od mene možete očekivati pakao na treningu!'

Kandidatima postaje jasnije da će biti sve teže i teže što u nekima izaziva neposluh i demotivaciju koju Mario jednoj kandidatkinji odluči vratiti pozivom voljene osobe.

Za to vrijeme na treningu Plavog tima vlada harmonija i trenerica Sanja je zadovoljna postignutim, posebno ženskim snagama – Silvijom i Gabi koja će po prvi put u životu potrčati!

Pred timovima je još jedan Mali izazov u kojem pobjednički tim osvaja nagradu koja bi im itekako mogla pomoći na sljedećem vaganju – limfnu drenažu koja uklanja višak vode nakupljen u tijelu. Timovi se u parovima natječu tko će dulje izdržati zajedničkim snagama dlanovima držati disk u zraku, a par koji postigne najbolje vrijeme u ovom izazovu osvaja posebnu nagradu – od bilo koje osobe u kući može zatražiti što god hoće!

Kao šećer na kraju napornog dana pobjednčki par Malog izazova naređuje svima – danas imamo tulum do zore!

Kako je izgledao tulum, te tko je pobjednik Malog izazova, ne propustite pogledati večeras od 20 sati, na RTL-u.