Život na vagi

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Sanja joj je u 'Životu na vagi' bila trenerica, a nakon mnogo godina, srele su se na obali. Sanja je bila ugodno iznenađena

RTL.hr
05.06.2023 13:10

Bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi' Gabrijela Crnjac jedna je od onih koja je nakon showa misiju zdravijeg života shvatila vrlo ozbiljno. Nekoliko godina nakon sminanja izgleda bolje nego ikada - uporna je u skidanju kilograma, a nedavno je bila i na operaciji uklanjanja viška kože. Kako je i sama rekla nedavno u razgovoru za RTL.hr , njezino putovanje traje već sedam godina, a ono ju je izmijenilo i fizički i psihički. Mnogi je ne bi prepoznali, a to se dogodilo i njezinoj bivšoj trenerici.

"I tako. Šetam ja Hvarom. Idem na posao i sasvim slučajno naletim na jednu od bitnijih karika u svome skidanju kila, na Sanju Žuljević. Njezina prva izjava bila je ta da me ne bi prepoznala da nisam progovorila. Srce kao kuća", napisala je Gabi nedavno na Facebooku.

Gabrijela Crnjac i Sanja Žuljević

Podsjetimo, u show je ušla kao dvadesetpetogodišnjakinja s čak 183 kilograma, a uspjela je doći do dvoznamenkaste brojke koju danas održava.Nakon uklanjanja viška kože s trbuha, rekla nam je, iduće su u planu ruke i noge.


Show 'Život na vagi' pratite i na PLAYU , a u emisiju se prijavite na LINKU .