Život na vagi

Gordan Golac: 'Sada jedem četvrtinu onoga što sam jeo prije'!

Iako je izašao iz showa 'Život na vagi', Gordan Golac iz Topuskog otkrio je što ga je ponukalo da se prijavi u show, kako su reagirali njegovi najmiliji kada se vratio kući te što je sve naučio.

Press
25.11.2017 12:00

Gordan je u kuću ušao sa 138,1 kilogramom, a izašao sa 125,6 te je, kaže, zadovoljan kako je napredovao. U emisiju se prijavio jer više nije želio reći ''ne mogu'' šestogodišnjem sinčiću. U showu je štošta naučio. ''Naučio sam pravilnije vježbati da sebe ne oštetim, rasporediti pravilno prehranu i da treba manje vjerovatiljudima'', kazao je Gordan koji je ostao dobar sDorianom, Lucijom, Ivanom i Nenadom.

Njegova supruga i sin iznimno su ponosni na njega, a roditelji ga podržavaju toliko da mu mama ''reže porcije''. 'Vidjeli su razliku kada sam izašao i ponosni su na moju promjenu. Roditelji me tjeraju dalje, a mama mi ne dopušta da pojedem više nego što bih trebao'', smije se Gordan te dodaje da danas jede puno manje nego prije ulaska u kuću. ''Sada jedem četvrtinu onog što sam prije jeo i mislim tako nastaviti'', zaključio je Gordan.

Nove epizode ''Života na vagi'' gledajte od ponedjeljka do četvrtka od 20 sati.