Život na vagi

Grizlija poslali kući, a onda napravili tulum do zore

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' crveni tim morao je nekoga izbaciti iz kuće i odlučili su da iz showa ispada Davor Bolšec zvani Grizli.

Press
03.04.2017 21:26

Katarina je glasala za Davora zbog ozljede koljena, Vedran i Ante također, navodeći da se najmanje trudio. Davor je, pak, glasao da ispadne Ante. 'Ante je tvrdoglav, mlad i nismo kliknuli na prvu. Neće slušati starije, to mi je zapelo za oko', rekao je Grizli. Neven je također odlučio izbaciti Davora, kao i Hana.

'Ti si skinula preko četiri i pol kile u 12 dana, a ti si osoba s disfunkcijom štitnjače i mislim da bi trebala biti uzor svim ljudima sa sličnim problemom. Svaka čast i samo tako dalje!', motivirala je Sanja Silviju za vrijeme treninga te je bila presretna jer se Silvija napokon oznojila, što joj je inače jako teško postići. Mario je Hanu nagovorio da se penje i spušta niz stepenice, što je njoj bilo jako teško, no poslušala ga je te na kraju i vikala kako može i hoće.

Mario je želio iznenaditi Hanu pa je nazvao njezinu baku s kojom je najbliža, a kada joj je predao slušalicu Hana se rasplakala rekavši baki da joj je teže bez nje i mame nego što trenira. 'Od kada sam tu, promijenili su mi se neki vidici i shvatila sam neke stvari i vi ste mi jedini bitni. Nemojte se ljutiti ako ne dođem doma kao pobjednica, ali ja ću dati sve od sebe!', rekla je Hana baki koja ju je, kako kaže, 'gurnula' da može dalje nastaviti.

Nakon superfinala u kojem su se za crveni tim borile Katarina i Vlatka, te za plavi tim Darjan i Ana, pobijedio je plavi tim i tako osvojio limfnu drenažu dok su najbolje vrijeme imale Vlatka i Katarina koje su za nagradu dobile 'vladavinu' na jednu večer. 'Večeras možete dijeliti naredbe i zapovjedi oba tima!', rekla im je Marijana.

Kandidati su odradili još jedan trening nakon izazova, a Mario je zadužio Krolu za vođu treninga. Za to vrijeme Sanja je svoj tim ispitivala zašto su došli u show! 'Da mogu zavezati cipele!', rekao je Darjan, 'Da se udam, brate!', vikala je Gabi, a Sanja je bila zadovoljna njihovim odgovorima. I Mario je pohvalio Nevena, za kojeg je rekao da se nevjerojatno trudi.

Pobjednice Malog izazova, Vlatka i Katarina odlučile su plavom i crvenom timu 'narediti' da imaju tulum do zore, a Marko je odmah zapjevao pjesmu 'Prvi poljubac', dok su se i svi ostali brzo priključili pjesmi u dnevnom boravku.

Kakav zadatak ih sutra očekuje, gdje se bore za imunitet tima, ne propustite pogledati već sutra u 20 sati na RTL-u.