Život na vagi

Gurka vidio ultrazvučnu snimku sina pa se rasplakao: 'To mi je dodatna motivacija za finale'

Maja je pozvala Gurku da malo popričaju, a on joj je otkrio da mu jako nedostaje supruga te da se jako veseli svome prvom djetetu

RTL TV
21.11.2019 21:00

Tijekom razgovora, na Majinopitanje kako je biti jedini muškarac u timu, Gurka je rekao:''Stanje je dobro, a ja sam izbacio neke stvari koje su me mučile do sada, kao kada djevojke počnu previše pričati, to mi je odvlačilo pozornost, no to sam raščistio i super mi je'.

Maja ga je upitala kada je posljednji put obuo role, a kad joj je Gurka priznaoda je to bilo prije sedam godina, kada ih je još mogao zakopčati, trenerica mu je rekla da ima za njega iznenađenje. S rolama u rukamapojavila se Vladimirova sestra, a Gurka se rasplakao od sreće. Nakon dva mjeseca što ga nije vidjela sestra mu je rekla da je iznenađena njegovim napretkom i kilogramima koje je izgubio.

Gurka je role obuo bez problema, a njegovoj sreći nije bilo kraja, što je potvrdila i sestra. No, to nije bilo sve!''Da ti nešto još za kraj dam...', rekla je sestra i pružila Gurki sličicu ultrazvuka njegovog budućeg sina pa se kapetan Štrumpfova ponovno rasplakao od sreće rekavši da mu je to dodatna motivacija za ulazak u finale.