Život na vagi

Hana iz prve sezone 'Života na vagi': 'Danas sam 67 kilograma lakša, ovo je moja maturalna haljina koja...

Kako je tema večerašnje emisije 'Život iza vage' bila motivacija, Hana je bila gošća u studiju s Macom, Edom te Igorom.

RTL.hr
10.11.2020 20:25

Hana Sokač, kandidatkinja prve sezone 'Života na vagi', oduševila je pratitelje showa nakon što je otkrila da je skinula više od 60 kilograma!

Hana je već u samom showu 2017. godine izgubila jedan dio kilograma, a s tjelovježbom i zdravom prehranom nastavila je i nakon izlaska iz emisije.

"Prošla sam fizičku transformaciju, a uz toide i psihička transformacija, koja mi se 2017. godine još nije dogodila. No, srećom, kako je vrijeme prošlo, uz tu fizičku, nastupila je i psihička i eto me danas 67 kilograma lakša", rekla je 21-godišnja Hana.

Macu je potom zanimalokako da ona nakon fizičke premosti i tu psihičku transformaciju, na što joj je Hana rekla: "Zdrav život treba ti postati navika. Svaki dan, kad se probudiš, trebaš imati u glavi rečenicu da želiš zaspatis boljom varijantom sebe - i to je to!"

U 'Život iza vage' donijela je i odjeću koja je svojim veličinama pratila njezine transformacije; od početnih 150 kilograma do današnjih 83 kilograma. "Ovo je 6XL majica koju sam nosila dok sam imala 150 kilograma", pokazala je Hana .

Među tom odjećom našla se i njezina maturalna haljina, koju je odjenula nakon izlaska iz showa."Maturalna večer bila mi je jako velika motivacija; taj dio kad uđeš i zablistaš na plesnom podiju, a to se, na sreću, i dogodilo. Mogu vam je pokazati i pohvaliti se da mi je sad prevelika!"otkrila je Hana.